İphone 14 Değişim Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Hatalı Ürün Teslimi

İphone 14 Değişim Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Hatalı Ürün Teslimi
15 Aralık 2024 20:31

Merhaba,
İzmir Optimum mağazanızdan 29 Kasım'da buyback ile iPhone 11 telefonumu vererek iPhone 14 lila rengi aldım. Ancak ekranda yeşil boydan boya bir çizgi olduğunu fark edince 14 Aralık'ta Optimum mağazasına götürdüm ve Gürgençler'den alacağım raporla değişim yapabileceklerini söylediler. Raporu aldım ve tekrar mağazaya giderek değişim yapma isteğimi belirttim. Aynı rengin olmadığını ancak siyah rengin mevcut olduğunu söylediler ve 15 Aralık'ta siyahla değiştirdiler. Eve gelince fark ettim ki kamera etrafında beyaz halkalar mevcut.
Hem benden kaynaklı olmayan bir hata yüzünden telefonum değişti hem de siyah renk verildi hem de bu da hatalı çıktı. Kameranın etrafında beyazlıklar var. Lütfen mağduriyetimi giderin, çok mutsuzum.

17 Aralık 2024 10:43

Maalesef asla yardımcı olmuyorlar. Bir daha asla Media Markt'tan alışveriş yapmayacağım, kimseye de önermiyorum. Ellerinde olmasına rağmen bana gidip en az tercih edilen siyah rengi verdiler üstelik o da kusurlu çıktı.

Ufuk
Ufuk

Kamera çevresindeki sizden kaynaklanmayan kozmetik hatadan dolayı estetik görünüm hariç herhangi bir sorun yaşadınız mı?

Ulas sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 17:12

Yurtiçi iPhone 13 Servis Yok Hatası

Alperen
26 Eylül 2023 13:12
Yurtiçi iPhone 13 Servis Yok Hatası
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Ceren
31 Aralık 2024 23:13