Apple İPhone 15 Pro Max Kamera Donması, Fotoğraf/Video Çekmemesi

12 Mart 2024 11:25

4 Mart 2024'te Vatan Bilgisayar'dan almış olduğum iPhone 15 Pro max cihazımın kamerası donuyor, fotoğraf video vs hiçbir şey çekemiyorum. Telefonum bozulduğu ve acil ihtiyacım olduğu için aceleyle telefonu alıyorum ve böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Apple ile görüştüğümde telefonun teknik servise gideceği ve kameranın değişeceği söylendi ancak benim hatam olmayan bir durumda telefonun açılmasını ve kameranın değişimini asla kabul etmiyorum. Bu telefonu şayet satacak olsam bunların hepsi karşıma çıkacak ve değer kaybım da olacak. Sorunumun acil şekilde çözülmesini istiyorum.

12 Mart 2024 23:49

Telefonu iTunes üzerinden tekrar yüklemem söylendi yükledim sorun devam ediyor. Cihazı komple sıfırladım fabrika ayarlarına çevirdim sorun yine devam ediyor. Yazılım güncel. Benim eksiksiz para verdiğim telefon kutusunu açtığım günden beri arızalı çözüm olarak cihaz içi açılıp kamera değiştirilmesi öneriliyor ben bu cihazı 2 gün sonra satmak isteyince kim alacak para iadesi veya sıfır cihazla değişim istiyorum böyle saçma bir durum olamaz

Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Yeşim

Yeni Alınan Akıllı Telefonun Isınma ve Kullanım Sorunları

21 Ağustos 2025 16:17

Semiha
25 Eylül 2023 11:40
Savaş sonuçtan hiç memnun değil

Savaş
17 Ocak 2024 10:42