Güney sonuçtan hiç memnun değil

26 Mayıs 2024 21:56

11.01.2024 Antalya Konyaaltı Vatan Bilgisayar iPhone 15 Pro aldım. Nisan ayında telefonun ekranında ara sıra kapanırken flash patlaması gibi ışık parlaması olmaya başladı. Aldığım Vatan Bilgisayar götürdüm. Garanti kapsamında arızalı ise değişimini talep ettim. KVK garantili olduğunu söylediler. 24 nisanda KVK servise ulaştı. 2 mayısta yetkisiz değişiklik deyip garanti dışı 12719 TL ödenmesi halinde işleme devam edilecektir mesaj geldi. Reddedip cihazı geri istedim. 5 mayısta telefon vatana geldi, Vatan müdürü ve yetkili elemanla telefonu kutusundan çıkarttığımızda ekranın kasa içerisinde hareket ettiğini ve telefon kapanıyordu. Vatan müdürü tekrar rapor tutup geri gönderelim dedi. 9 mayısta KVK yetkili servise ulaştı. 15 mayısta Apple onarım merkezine ulaştı. Garanti dışı kullanım sebebi ile 70O62,72 TL ödenmesi halinde işleme devam edilecektir, mesaj geldi. 4 aylık cihaz çöp oldu. Tamiri için Apple yetkili servisine götürmediğim için pişmanım. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum. KVK yazdım cevap dahi vermediler. Apple gibi büyük bir firmanın sorunu çözeceğine inanıyorum saygılarımla teşekkürler.

06 Haziran 2024 12:24

Servisten gelen telefon sürekli reset atıyordu. Ekran kasa içinde hareket ediyor. Markantalya karşısında tvt Bilgisayar Apple yetkili servisine götürdüm. Yazılımsal sorunsa yapabileceklerini söylediler. Bilgisayara bağlayıp düzeltmeye çalıştılar. Telefon hata veriyor donanımsal arıza olduğunu söylediler. Mahkemelik olduğu için hakem heyetinin kararını beklememi söylediler. KVK Servise gönderdiğim üç aylık telefon arızalı şekilde geldi, açılmıyor.

01 Eylül 2024 12:30

Hakem Heyeti telefon değişimi olarak karar verdi. Vatan ellerinde siyah telefon bulunmadığını Türkiye genelinde Vatan depolarında bulunmadığını söylediler. Para iadesi çektiğimiz kredi kartına yedi iş gününde iade edildi. Altmış dokuz bin dokuz yüz doksan dokuz tl. Altmış sekiz bin tl'ye Hepsiburada Türkiye garantili yeni telefon aldık. 11.01.2024 aldığımız telefonu 01.09.2024 sonuçlandı.

Sadık sonuçtan hiç memnun değil

Sadık
11 Mayıs 2024 21:26
Okan sonuçtan hiç memnun değil

Apple Ve Yetkili Servis Şikayet

06 Haziran 2024 14:21

Muzaffer
24 Kasım 2023 19:57
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
05 Şubat 2024 10:03
iPhone 15 Pro Max 256 GB - Ayıplı Ürün
Buket sonuçtan hiç memnun değil

Buket
18 Mart 2024 16:08