Apple Güncellemeden Dolayı Ana Kart Yanmış

Gözde
14 Nisan 2024 18:42

İPhone 12 Pro kullanıyorum. 12.04.2024 tarihinde telefonuma güncelleme geldi. Güncelleme yaptıktan sonra telefonumda şebeke sorunu yaşadım. Şebeke ve internet gitti. Ve Şarjım 74 olmasına rağmen kendi kendine kapandı ve ne yaptıysam bir daha açılmadı. Müşteri hizmetleri ile görüştüm. Söyle yapın buraya basın dediler ne yaptıysak açılmadı. Bana randevu alıp servise gitmem söylendi. Bugün İzmir Optimum daki servise götürdüm, servis bana telefonun güncellemeden dolayı yazılımsal sorun olup ana kart yanmış dedi. Dedim telefonumda çizik yok bu nasıl olur. Güncellemeden dolayı olduğunu söylediler. Benim hiçbir hatam olmamasına rağmen benden 35 bin tl civarı ödemesi olacağını ana kart değişeceğini söylediler. Kaybolacak numaralarım ve resimlerim çabası. Benim hiçbir suçum yok iken telefonumu gayet düzgün şekilde korur kollarken bu paranın ödenecek olması beni çok üzdü. Böyle bir şey var mı Allah aşkına hiçbir şey olmayan telefonuma gelen güncelleme sebebiyle anakartın yandığı söylendi. Yetkili kişilerden lütfen buna çözüm istiyorum.

Hafize sonuçtan hiç memnun değil

Hafize
10 Ağustos 2024 01:29
Berrak sonuçtan hiç memnun değil

Berrak
29 Aralık 2023 16:14

Nagihan
25 Haziran 2024 13:37
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Apple İphone: Sürekli Şebeke Sorunları Ve Yetersiz Destek

Tuğba