İpek Atak Fal Bilim Merkezi (ipekkatak_i_0532_204_97_87) Fal Hizmetleri Üzerine Bir Deneyim

06 Mayıs 2024 13:20

İpek Atak, fal ve şaka gibi bir yol, kuş ve telefon varken, varsayımın bile olmaması tuhaf. Az önce kuzenim 500 TL verdi ve bir bardak su içeceğiz diye fal bilim uzmanı olduğunu iddia eden birine rastladık internette. Şaka gibi, biz ne yaşadık az önce! Neyse, bize geçmiş olsun. Biz, internetteki yorumların yakın çevresi tarafından yapıldığını düşünüyoruz.

Hanım

Açıkçası öyle bir şey yok-tüm fal bundan ibaret olamaz. Kendisi ile iletişime geçin ve yeniden baktırın madem. 😊 İyi günler - ben de danışmanıyım

Hanım

Merhaba neden insanları karalıyorsunuz? İnsanların ekmeği ile oynamak bu ve üç tane beş tane yorum yapmaz hiçbir şekilde. Sınırsız soru hakkınız var, kişileri karıştırıyor olabilir misiniz? Siz deseniz ki beğenmedim bir daha bakın yeniden bakar. Yanıltıcı yorumlar yapmayın.

Tuğçe
Tuğçe

Vallahi karalama falan değil düm duz kuş var böcek var. Karıştırmıyoruz kime ne ödediğimizi ve ne dinlediğimizin çok farkındayız. Komikti helali hoş olsun paranın gideceği varmış. Biraz daha sağlam sallamaya çalışın iyi Günler

Dilek Karaçay Group Bahis Danışmanlık Instagram'da Yanıltıcı Maç Kuponu Vaadiyle Karşılaştım

02 Haziran 2024 16:10
İlyas sonuçtan hiç memnun değil

31 Mayıs 2024 19:47