Intersport Trendyol'dan Beklenen Kargo Kabusu: 13 Günlük Sessizlik

06 Kasım 2024 19:24

Trendyol Intersport mağazasından eşofman altı aldım 13 gündür kargoya vermiyorlar. Neredeyse her gün ne zaman kargoya verilecek diye yazıyorum bana otomatik mesaj gönderiyorlar doğru düzgün bir açıklama yapmıyorlar. İlk 1 hafta 1-3, 1-5 iş günü içinde kargoya verilmektedir diye otomatik cevap gönderdiler. Ben de 1 hafta oldu. Zaten deyince yaşanan gecikmeden dolayı üzgünüz ürününüz en kısa sürede kargoya verilecektir diye yazmaya başladılar. 13 gündür her gün yazmama rağmen ilgilenen yok üstüne dalga geçer gibi otomatik mesaj atıp duruyorlar. Yetkili kişinin konuyla ilgilenmesini istiyorum. Hevesle bekliyorum kargomu, her gün uyandığımda bakıyorum vermişler mi diye ama yok. İnsan gibi cevap veren muhatap da bulamıyorsunuz. İlk ve son alışverişim oldu. Bu mağazadan.

07 Kasım 2024 09:11 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, İNTERSPORT Müşteri Hizmetleri

08 Kasım 2024 14:58

Şikayetimi belirtmeme rağmen hala daha kargoya verilmedi. Bu kadar sorumsuzluk olamaz 15 gün oldu cidden yeter artık ya.

09 Kasım 2024 16:19

16. Gün kargoya verildi sonunda şükür

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2025 12:48
intersport-krampon-siparisim-gunlerdir-kargoya-verilmedi-saticiya-ulasamiyorum-1.jpg
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 2025 21:11

09 Ağustos 2024 21:58