Kardelen sonuçtan hiç memnun değil

Lacivert Bilgisayardan Alınan Lisans Sorunu Ve Ulaşılamayan Destek

16 Aralık 2024 15:44

EFT tarihim 03.12.24

26 Ocak 2025 19:59

Lacivert Bilgisayardan idm ömür boyu lisans hakkı için ödeme yaptım. Ne maille ne telefonla ulaşmak mümkün değildir. Konu ile ilgili hukuki süreç başlatılacak olup ilgili firmadan yazılım vb. Alırken buna göre dikkate almanızı iletmiş olayım. Anlamıyorum, telefon bağlanıyor telesekreter telefon desteği kapalıdır diyor bu nasıl bir mantık. İlgili ödeme açıklaması ve havale dekontu ektedir. EFT tarihim 03.12.24

17 Aralık 2024 11:31

Lacivert Bilgisayardan idm ömür boyu lisans hakkı için ödeme yaptım. Ne maille ne telefonla ulaşmak mümkün değildir. Konu ile ilgili hukuki süreç başlatılacak olup ilgili firmadan yazılım vb. Alırken buna göre dikkate almanızı iletmiş olayım. Anlamıyorum, telefon bağlanıyor telesekreter telefon desteği kapalıdır diyor bu nasıl bir mantık. 03.12.2024 tarihinden beri bekliyorum

18 Eylül 2023 11:19

İnternet Download Manager (ıdm) Ömür Boyu Lisanslı Yazılımda Sürekli Sorun Ve Destek Eksikliği!

20 Ekim 2025 14:17
Bayram sonuçtan hiç memnun değil

04 Nisan 2024 15:39

İnternet Download Manager (IDM) Lisansnet.com Yanlış Lisans Yolluyor, Kuruma Hiçbir Yolla Ulaşılamıyor

28 Mayıs 2024 00:23