İnternet Download Manager (IDM) Lisansnet.com Yanlış Lisans Yolluyor, Kuruma Hiçbir Yolla Ulaşılamıyor

28 Mayıs 2024 00:23

22.05.2024 03:00 - Sipariş no: 17875
İnternet Download Manager uygulamasının ömür boyu lisansını satın aldım. Lisans tarafıma hızlıca ve otomatik şekilde teslim edildi. Gönderilen lisans çalıştı, ama ilk olarak uyarı verdi. Uygulama bana lisansın şu an başka bir PC'de aktif olduğu ve çalıştığı bilgisayardan çıkış yapmam uyarısını verdi. Anlamlandıramadım ve ilerle dedim. Sonra lisans aktifleştirme bölümü açıldı ve gönderilen bilgileri oraya ekledim. Aktifleştirme başarılı oldu, ama lisans geçerlilik tarihinin “1 yıl” olduğunu gördüm, ama ben ömür boyu lisansını satın almıştım. Bu konuda bilgi almak için siteye ait hem mail hesabına mail attım, hem iletişim numarasını aradım, hem de WhatsApp'tan yazdım. Ama kuruma hiçbir şekilde ulaşılamıyor ve kendilerinden geri dönüş alamıyorum. Sanırım lisans gönderim sistemini otomatiğe bağlamışlar.

Eğer lisansınız sadece 1 yıllık lisansa ve ömür boyu lisans adıyla bana 1 yıllık lisans satmışsanız ben siparişimi iade etmek istiyorum.

İnternet Download Manager (ıdm) Ömür Boyu Lisanslı Yazılımda Sürekli Sorun Ve Destek Eksikliği!

20 Ekim 14:17
Bayram sonuçtan hiç memnun değil

04 Nisan 2024 15:39