Barış sonuçtan hiç memnun değil

International Didim Dental Ağız Ve Diş Polikliniği Sorunu

International Didim Dental Ağız Ve Diş Polikliniği Sorunu
25 Ocak 2024 16:08

International Didim Dental Center ağız ve diş sağlığı polikliniğine yazın başvurduk. 7/24 açık olduğunu beyan eden internet sitesine güvenerek cumartesi günü randevu alıp gittik. Bizi karşılayan hekim dolgu yapılacağını söyledi. Temizlendi ve dolgu yapıldı. Hemen akabinde 24 saat sonra pazar günü dayanılmaz bir ağrı ile karşılaştık. Aradık, kapalı olduklarını söylediler. Rica minnet birini gönderdiler. Uygulamanın yanlış olduğunu söyleyip kanal tedavisi gerektiğini, ücret farkını da bir güzel aldılar ve İstanbul'a döndük. Toplam 3 ay sonra İstanbul'daki hekimimize dişimizdeki dayanılmaz ağrı yüzünden başvurduğumuzda, işlemlerin tamamen yanlış olduğu bilgisini aldık ve dışımızı kaybettik.

16 Aralık 2023 10:54
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

03 Nisan 2024 15:31

27 Mayıs 2025 10:21
Ömer sonuçtan çok memnun

14 Ağustos 2023 15:11
"Müdüre Meltem hanıma teşekkür ediyorum alakası ve şikayetimin giderilmesi noktasındaki hassasiyeti için. Kanal tedavilerimin hepsini tekrardan yapan İlçi Berk hocama teşekkür ediyorum kanal tedavi öyle yapılmaz böyle yapılırı gösterdiği için. Kendisi alanında gerçekten uzman. Şimdilik ağrılarım geçti çok şükür. İşine saygı duyan ticariden çok insani yaklaşan herkese tekrar teşekkür ederim. Doktorunuzu iyi seçin. Baktınız size sürekli bir şey çıkarıyor ek masraf yüklemeye çalışıyor uzun sürmesi gereken bir işi 5 dakika da yapıp bitti diyorsa bir daha o doktora muayene olmayın derim. Saygılarımla"

Dent Akademi Maltepe Yanlış İşlem

18 Kasım 2023 13:26