İnter Holiday Sözleşmelerin İptali Ve Ödenen Paraların İadesi

16 Mayıs 2024 13:17

Benim şikayetim, diğer herkes gibi, devremülk şirketlerine yönelik. Bir gün, bu olacaklardan habersiz şekilde otobüse bindirildik. Bizi güzel bir otele götürüp, çok uygun fiyatlarla devremülk satılacağı söylendi. Emekli maaşımızla istediğimiz hayali gerçekleştireceğimizi düşündük; ancak dolandırılacağımı kim bilebilirdi ki? Orada her şey çok güzel anlatıldı, kutlamalar yapıldı, çekilişler düzenlendi ve 'devremülk kazandınız' denildi. Herkes birbirini alkışladı ve ben de sorun olmadığını düşündüm çünkü herkes mutluydu. Sonra sıra bana geldi. Önümüze sözleşmeler getirildi ve biz de bilmeden hepsini imzaladık. Emekli maaşımızla uygun taksitler olacağı için sorun olmayacağını düşündük. Ancak zaman geçtikçe daha çok aidat talep etmeye başladılar. Sürekli telefonla arayıp aidatı yükseltmemi istediler. Sürekli para verdim ama tatil yapmak istediğimde hep ertelediler. Hiç tatil yapamadım. Ödediğim para, bana göre çok büyüktü; çünkü ben dar gelirli bir insandım. Zamanla bu durumun sorunlu olduğunu fark edip, bu işten vazgeçmeyi düşündüm. Daha sonra senetlerimi ve sözleşmelerimi iptal etmek için araştırma yapmaya başladım. Şirkete sorduğumda, 'Para verin, biz sizin yerinize satarız' dediler. Ancak bu mantıklı gelmedi; çünkü satış yapılırken bile hâlâ para istiyorlardı. Arayışlarıma devam ederken, internette ve sosyal medyada bu tür devremülk sorunlarıyla ilgilenen bir avukata rastladım. İsmini detaylıca araştırdıktan sonra, avukatı arayıp konu hakkında detaylı bilgi aldım ve bu işe son vermek için avukata vekalet verdim. Avukat bey, işimi yaklaşık altı-yedi ay gibi bir sürede dava açarak çözdü. Bu kadar kısa sürede işini iyi yapabilen bir avukatla tanıştığım için çok mutluyum. Senetlerim iptal edilmişti ve artık aidat da ödemeyecektim. Ödediğim parayı da geri almıştım. Bu avukatı, sizin gibi diğer devremülk mağdurlarıyla paylaşmak isterim. Bana yoruma yazdığım mail adresinden ulaşabilirsiniz. İstediğiniz soruları cevaplamaya hazırım. İnşallah siz de bu sorundan en kısa sürede kurtulursunuz.

16 Mayıs 2024 13:09

Royal Doğa Sağlık Sözleşmelerin İptali Ödenen Paraların İadesi Hk.

16 Mayıs 2024 14:35

Ytp Otel Turamar Turizm Sözleşmelerin İptali Paranın İadesi