Institut Esthederm Esthederm Uzman Şikayeti

20 Mart 2024 19:43

Merhaba, dün yaşadığım bir olayı kesinlikle anlatmak istiyorum ve hiçbir yetkili dönüş yapmadı. Genel müdürlüğe bildirmeme rağmen! Ankara Çayyolu'nda yaşıyorum ve yıllardır Esthederm kullanıcısıyım. Dün tesadüfen Çayyolu Caddesi'ndeki eczaneye girdim ve kullandığım ürünlerim bitmişti. Eczaneye girip 'Sizde Esthederm markası var mı?' diye sordum. 'Evet, bugün markanın uzmanı bizimle.' dedi eczane uzmanı. Bu çok iyi bir haberdi ve eczanede markanın olduğu raflara gittik. Eczane uzmanı karşımda, Esthederm uzmanı arkamda, birbirlerine kaş göz yaptıklarını gördüm ve bana satış baskısı yapmaya başladılar. Esthederm uzmanı sanki benimle arkadaşmış gibi senli benli hitaplarda bulundu. İhtiyacım olan ürünleri sadece almak istediğimi, bütçemin bu ay çok dışına çıktığımı ve yine de tavsiye ettiğiniz ürünleri sonrasında alacağımı, gözlük alıp ciddi maliyet ödediğimi, burada yakın oturduğumu belirttim. Fakat Esthederm uzmanı bana 'Cildin mi önemli gözlük mü?' diyerek üslupsuzca konuşarak kahkaha attı. Ben ihtiyacım olan ürünleri alacağımı söyledim ve o, arkasını dönerek eczanenin önündeki koltuğa oturdu, bacak bacak üstüne atarak muhatap bile olmadı. Eczane uzmanı ödememi alırken, naylon ilaç poşetinin içerisine ürünleri koyarak verdi. 'Bu nasıl dermokozmetik satışı? Lütfen biraz ciddi olun, bu ürünler ilaç poşetine konulur mu? Yok mu bu firmanın poşeti?' dedim ve sonra başka markaya ait bir poşete koydu. Esthederm uzmanına giderken, eczane önünde tavsiye ettiği ürünle ilgili soru sordum ve böyle bir iş ahlakının olmadığını, bacağını bacak üstüne atıp yerinden kımıldamadığını, bir 'İyi günler' bile demediğini gördüm. Ben şunu söylemek istiyorum: Yıllardır müşterisi olduğum Esthederm ürünlerine olan ilgim kesinlikle bitmiştir. Müşteriye saygı ve hizmet yok, doğru bilgi verme ve ilgilenme yok, 'Sizi bakıma alalım, numara alalım' gibi hizmetler yok. Gerçekten yazık, kesinlikle bu olayı her yere yazacağım. Hiçbir yetkili aramadı, çok yazık!

22 Mart 2024 14:15 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Şikayetinizle alakalı geri dönüş mail adresiniz üzerinden sağlanmıştır. Saygılarımızla, Esthederm Destek

14 Temmuz 2025 14:54
kullandigim-urunler-yuzumde-kalici-hasar-birakti-ilgisizlikle-karsilastim-3.jpg
Betul sonuçtan hiç memnun değil

Esthederm C Vitamini Serumu Kullanımında Ciltte Kızarıklık Ve Döküntü, Geri Dönüş Ve İade Talebi

24 Nisan 21:18
Pinar sonuçtan hiç memnun değil

Puanla Aldığım Krem İçin Muğla Eczanelerinin Reddedici Ve Saygısız Davranışı

18 Mart 18:35
puanla-aldigim-krem-icin-mugla-eczanelerinin-reddedici-ve-saygisiz-davranisi-2.jpg
Selin sonuçtan memnun değil

Institut Esthederm Serum Yüzümde Kaşıntı Yaptı