Instagram Takipçi Sayısı Artmıyor: Güncelleme İhtiyacı!

30 Eylül 2024 10:40

Instagram'da sürekli takipçim geldiği halde takipçi sayısı artmıyor. Benim takip ettiğim kişilerden bazılarını siliyorum deniyorum o da düşmüyor. Yoksa Instagram'ı kapatacağım. Instagram'ın güncellenmesini istiyorum. Lütfen bu konu düzeltirsin her gün video ekleyip aktif olarak kullanıyorum.

28 Ekim 2024 14:07

Instagram'da kimseyi takip edemiyorum. Sürekli yazdığım halde bu sorun çözülmüyor. Profilinizi tamamlanmıştır diyor daha 4.000 takipçi yok nereye hangi profil tamamlanıyor sürekli takip sayım düşüyor böyle giderse Instagram'ı kapatacağım kaç kere yazdım Lütfen yardımcı olun Bu sorunun çözülmesini istiyorum Hiçbir şey ihlal yapmadığım hale sürekli kısıtlamantan bıktım

24 Ekim 2024 09:17

Instagram'ımda kimseyi takibi alamıyorum profil kotanız dolmuştur diye bir uyarı veriyor kimseyi silmeden takibe alamazsınız diyor ne alakaysa gittikçe takipçi sayım düşüyor Ben onları takibe almadığım için lütfen bu sorunun giderilmesini istiyorum 10 gündür böyle durumdayım

19 Ekim 2024 22:14

Kimseyi takip edemiyorum o sorunun çözülmesini istiyorum rica ederim beni takibe alıyorlar ben geri dönüş yapamadğm için takipçi sayım düşüyor sorunum en kısa zaman da çözülsün lütfen takip yapamıyorsun maksimum profil sayfasına uşaltın yazıyor o ne demek anlamadım

30 Eylül 2024 23:46

Bir önceki takipçi güncellemesini düzelttiniz Şimdi de benim takip ettiklerim de sıkıntı var onun da güncellemesi yapılırsa çok sevinirim o da hiç değişmiyor benim takip ettiklerimi siliyorum takip sayısı düşmüyor lütfen bununla da ilgilenin Şimdiden teşekkür ederim

30 Eylül 2024 23:23

Takipçi sayım yükselmiyordu takipçi geldiği halde takipçi sayım düşüyordu yine yükselmiyordu size şikayette bulunarak bu olayı çözdünüz teşekkür ederim Şimdi de Takip ettiğim kişiler takipten çıkardığım halde takip sayım düşmüyor Bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim

30 Eylül 2024 22:19

Instagram da takipçi takipçi sayım yükselmiyor demiştim sayenizde sorun çözüldü ama şimdi de benim takip ettiklerim bazılarını siliyorum ama takip sayısı düşmüyor Bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim

02 Ekim 2024 15:49

Instagram daki takipçi sayım halen düzelmedi lütfen artık düzelsin rica ediyorum ne kadar sorun oldu ya halen 2177 kaldı lütfen bu sorunu çözün artık yoksa kapatacağım o kadar uğraşıyorum takipçi geliyor sayı aynı kaçıncı şikayetim çözülmesini istiyorum

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Uygulama Hatası
Takipçi Sorunu

09 Aralık 2024 11:48

Instagram Takipçim Kendi Kendine Düşüyor

08 Haziran 2024 01:28
Sevda sonuçtan hiç memnun değil

19 Mart 2024 01:02

Instagram Takipçi Sayısı Sorunu