Nalan sonucu yetersiz buldu

Instagram Takip Edemiyorum Kimseyi!

Instagram Takip Edemiyorum Kimseyi!
06 Nisan 2024 05:38

Instagram'da kimseyi takip etmiyorum. Neredeyse 15 gün oldu. Düzeltmeme rağmen arkadaşlarımı takip ettiğimi geri çekiyor. Sürekli bu uyarı çıkıyor, ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Lütfen, bu sorunun çözümü için ne yapabileceğimi bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

09 Nisan 2024 12:37

Instagram da kimseyi takip etmiyorum neredeyse 15 gün oldu düzelmesi için acil bana yardımcı eder misiniz lütfen kaç gün oldu hala düzelmedi arkadaşlarımı takip edemiyorum etiğim an sürekli geri çekiyor lütfen yardımcı olun gereğinin yapılmasını arz ederim

08 Nisan 2024 15:38

Instagram da kimseyi takip 15 gün oldu düzelmesi acil bu sorunun çözülmesini istiyorum lütfen bana yardımcı olabilir misiniz rica etsem Instagram hesabı burcunalan10 lütfen sorun çözümünü istiyorum arkadaşlarımı takip ettiğim takip ettiğim an geri çekiyor

08 Nisan 2024 12:55

Instagram da kimseyi takip etmiyorum neredeyse 15 gün oldu neredeyse her gün aynı yazı sürekli çıkıp duruyor ne yapmam hesabım burcunalan10 lütfen bana yardımcı olabilir misiniz rica etsem acil bana yardımcı olun lütfen sorun her neyse çözüm istiyorum

08 Nisan 2024 12:03

Instagram da kimseyi takip etmiyorum 15 gün oldu düzelmesi için acil bana yardımcı olur musunuz lütfen günlerdir aynı yazı sürekli çıkıp duruyor ne yapmam hesabım burcunalan10 lütfen bana yardımcı olun bu sorunun acil çözüm yardımcı olur musunuz? Lütfen

07 Nisan 2024 05:00

Instagram da kimseyi takip etmiyorum neredeyse 15 gün oldu düzelmesi için ne yapabilirim bana yardımcı olabilir misiniz lütfen yazı sürekli çıkıp duruyor ne yapmam gerekiyor bilmiyorum yardımcı olur musunuz arkadaşlarımı takip edemiyorum ne yapmam gerekiyor

07 Nisan 2024 21:35

Sorunun çözülmesi için şimdiden teşekkür ederim

08 Nisan 2024 12:14

Hesabım acil çözülmesini istiyorum acil yardımcısı olurum sunuz

Şevval
Şevval

Bende aynı durumdayım hiçbir şey beğenemiyorum ve kimseyi takip edemiyorum neredeyse 2 ay oldu hala bekliyorum

Nalan

Sanırım bu aralar Instagram'da sorun var nedir anlamadım

06 Eylül 2023 11:11

Muharrem