Instagram Reels Videolarımın Açıklamaları Sola Kaymış Yazı Görünmüyor

23 Ocak 2024 01:02

Instagram Reels videolarını izlerken alttaki video ile ilgili açıklamalardaki yazılar sola doğru kaymış, baştaki harfler görünmüyor. Reels taslaklarımı silmiyorum, 'sil' yazısına tıklanmıyor. Hatta artık üç nokta çıkan yere bile 'sil' demek için tıklayamıyorum. Instagram'ı kullanmaktan soğudum.

profile profile

Yorumlar (8)

Şikayetim
Şikayetim

Aynı sorun bende de var, yazı boyutunu küçültmek sorunu çözmüyor. Diğer hesaplarda normal görünüyorken bir hesapta kayma oluyor. Çözüm bulabilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Merve

Merhaba yazi tipi nereden en küçüğe alınıyor telefon ayarlarımı Instagram'da mi Instagram'da ise bulamıyorum iki hesabım var diğerinde her şey normal bu hesapta anormallik var sil yukle Guncelle depolama temizl her şey yaptım

Durmuş
Durmuş

Aynı sorun bende de var. Çözüm bulabildiniz acaba?

Yılmaz
Yılmaz

Çözebildiyseniz bana da çözümünü söyleyebilir misiniz rica etsem aynı hata bende de var

Merve

Çözemedim yazı tipini kuculttum Biraz yana geldi ekran ama bu normali değil diğer hesabımda görünüş daha ortada bu küçülttüğüm için biraz bas harfleri görünür pozisyonda oldu lütfen çözüm bulan olursa yazarsa sevinirim

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Reels Butonu Yok
1 Takipçi
Reels Gözükmüyor

17 Mart 2024 15:48

Gökhan
30 Ağustos 2023 16:04
Berk sonuçtan hiç memnun değil

17 Şubat 2024 11:08
Instagram Reels Video Sorunu