Instagram Hesabımı Ele Geçirmeye Çalışma

07 Nisan 2024 21:48

Instagram hesabım üzerinden, hesabının ele geçirildiğini düşünen bir takipçim tarafından, sitenizde 76 bin takipçili sosyal medya hesabım hakkında asılsız bir şikayetin yayımlandığı bildirildi. Ayrıca bunun, beni kıskanan kişiler tarafından yapılabileceğini belirterek, şikayeti kaldırmam için bana bir link gönderdiğini ve bu linke tıklarsam şikayetin kaldırılacağını söyledi.
Tarafıma gönderilen ekran görüntüsünü incelediğimde, sitenizde böyle bir şikayetin olmadığını fark ettim. Anlaşılan o ki, gönderilen linke gireceğim şifre ile hesabımın da ele geçirilmesi amaçlanıyordu. Ayrıca, aynı konuyla ilgili sitenizde onlarca asılsız şikayete rastladım. Instagram yetkililerini ve ş*****com yetkililerini, bu hesap ele geçirme çetesini incelemeye davet ediyorum.
Hem sitenizin adını kullanarak hesap ele geçirmeye çalışıyorlar hem de marka değerinize zarar veriyorlar. Şi*****. Com veya Instagram yetkilileri iletişime geçerse memnun olurum.
Ek'teki görsellerle de savcılığa gerekli suç duyurusunda bulunacağım. Sizlere bu tür oltalama girişimlerine karşı dikkatli olmanızı ve tüm bilgilerinizi ele geçirebileceklerini hatırlatmak isterim.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Hesabım Çalındı
1 Takipçi