Instagram Hesabımı Dondurdum Kullanıcı Adı Bulunamıyor

16 Temmuz 2024 19:57

Instagram hesabımı dondurdum ama açılmıyor. Şu an, şifreyi yanlış mı giriyorum bilmiyorum ama kullanıcı adı bulunamadı diyor. Kimlik doğrulama yapmıştım, hesabıma şifreleri kaybettim.

Ne yapmam gerekiyor, ulaşamıyorum şifrelere, yardım edin lütfen. Kullanıcı adı bulunamıyor diyor ve girişe bastığımda 'üzgünüz, istediğiniz şu an gerçekleşmiyor ya da bir problem oluştu. Daha sonra tekrar deneyin.' diyor.

Yorumlar (12)

Zehra
Zehra

Ben de destek al kısmı yok lütfen yardımcı olabilir misiniz

Umut
Umut

Bende aynı şekilde yardıma ihtiyacım var

İbrahim
İbrahim

Merhaba 32 gün önce bende hesabımı dondurdum. Şimdi açmaya çalışıyorum kullanıcı adı bulunamadı diyor. Destek olabilir misiniz? Siz nasıl açtınız?

Abdullah

Giriş yapmaya çalışın hata verince ya da şifre yanlış dediğinde destek al diye bir yazı çıkıyor oradan ilerleyip selfie videosu çektik hesabın bana ait olduğunu kanıtlamak için 1 hafta civarı sonra maille dönüş yapıldı açtım hesabı

Seher

Bende hesabıma giremiyorum ilk defa dondurunca oldu böyle yani nasıl girebilirim yapabildiniz mi siz

Abdullah

Kullanıcı adınızı girip şifremi unuttum tıklayın, daha sonra destek al girin. Hesabınızda fotoğrafınız var mı falan diye sorular soruyorlar dah sonra video selfiesi çekip yollayınca 1 hafta 10 gün sora dönüş geliyor.

Ayşenur

Dün benim de açıldı teşekkürler

Meryem
Meryem

Nasıl açıldı acaba benimde kullanıcı adı bulunamadı diyor

Seher

Nasıl açıldı acaba lütfen yardımcı olursanız bana da

Ayşenur

Merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum 11 Ekim 2024 de dondurduğum hesabımı açmaya çalışıyorum ama kullanıcı bulunamıyor diyor sizin probleminiz çözüldü mü ya da yardımcı olacak birileri dönüş sağlarsa sevinirim

Yardım edebilir isterseniz?

Abdullah

Benim problemim çözüldü açıldı hesabım şu an

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Hesabıma Giriş Yapamıyorum
4 Takipçi