Hesabıma kısıtlama gelmiş. Dünden beri profilime giremiyorum, sayfa yenilenmiyor. Neden geldiği hakkında fikrim yok. Beğeni yorum fazla yapmıyorum. İncelenmesi gereken bir sürü hesap, sahte hesaplar varken benimkini kısıtlamanız çok saçma. Hesabımın ismini bile yazamıyorum buraya. Hata veriyor. Yard...
Instagram şifrem güvenlik nedeniyle değiştirildi ve hesabıma giremiyorum. E-posta adresi değişik bir hesap çıkıyor telefon numaramda kayıtlı olmadığı için yenileme kodu alamıyorum. Instagram'a destek maili attım fakat cevap vermediler. Yardım istiyorum
Instagram ' hesabını güvene almak için şifreni yeniledik.' Giriş yapmak için yardım al bağlantısı yolladı. Ama hesabıma erişemiyorum. Instagram hesabıma girişim sağlanamıyor. Şifremi bilmeme rağmen Instagram benim şifremi nasıl değiştirir. Bu sorunu nasıl giderebilirim? Hesabıma ulaşmak istiyorum!
Yaklaşık 5-6 aydır Instagram hesabıma erişim sağlayamıyorum her türlü yolu denedim başka birini taklit ettiği için kapatıldı diyor. Kural ihlali yapmadığım halde yaptığımı söylüyor. Bir an önce sorunumun çözülmesini istiyorum hesabımı geri almak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum.
Instagram'da herhangi gönderide takip etmediğim ya da yabancı kişilerin beğenisini görüyorum, gönderinin altına değişik kişilerin adları yazıyor. Yani farklı farklı kişiler takip etmediğim halde böyle güncelleme ile mi geldi? Nasıl düzelir acaba? Yardım ederseniz çok sevinirim
Dondurduğum Instagram hesabıma giremiyorum güvenlik nedeniyle şifren değiştirildi diyor. Mail olarak fotoğraf attım ehliyetimin fotoğrafını bile attım ama asla geri dönüş yapmıyorlar. Kaç yıldır kullandığım hesap lütfen yapabilecek biri veya bir şey bilen biri varsa bana yardım etsin.
Instagram hesabıma acil girmem lazım lütfen yardım edin çok denedim olmuyor. İki faktörlü kimlik doğrulama açık ve kodları bilmiyorum e posta gönder deyince çıkan e posta benim e postalarımın hiç biriyle uyuşmuyor. Kısaca benim iki faktörlü kimlik doğrulamayı kırmam lazım ama hesaba erişemiyorum.
19.04.2021 tarihinde yaptığım doğum günü eklemesini yaparken doğum tarihimi yanlış girdiğim için 13 yaşından küçük olarak algılayıp hesabımı kapattılar ve destek ve yardım masası düzgün çalışmıyor deyip tekrar deneyin diyor lütfen hesabımı geri açın.
Bugün Instagram adresim çalındı G** O adlı Instagram hesabımın kapanmasını istiyorum benim adıma kart numaraları istenilmiş en kısa zamanda kapanması lazım hesabıma giremiyorum başkalarının elinde herkesten para yardım kart numaraları istiyormuş kapanması lazım çok acil.
Instagram hesabımı kısıtladı anasayfa, DM kutusu, profilim, yorumlar, başka birinin profili vs açılmıyor. Lütfen yardım edin. Nasıl çözülür geri bildirim gönderdim mesaj olarak da yazdım fakat hiçbir şekilde düzelme yok mailden de bir şeyler denedim ama olmuyor
Bugün yaşadığım bir sorun Instagram ile ilgili hesabıma erişim sağlayamıyorum. Şifremi kabul etmiyor, onay kodu gelmiyor. Hesabım çalındı mı yoksa güvenlik ayarları nedeniyle bu numaraya bağlantı gönderemiyoruz diyor. Lütfen yardım edin. Hesabımı geri almak istiyorum.
İki gündür hesabımı kullanamıyorum eskiden mail hesabımla yapmıştım şimdi onu kullanmıyorum telefonum değişti eski numaram kod gönderilmiş görünüyor bana yardımcı olun hesabıma geri dönmek istiyorum tekrar hesabına ulaşabilirmiyim. Teşekkürler... Hoşça kalın
Şu anda Instagram hesabıma erişemiyorum benden doğrulama kodu istiyor. Bu durumda kodu giremiyorum çünkü benim eski telefonumdan kod istiyor eski Telefonum kayıtlı olduğu için. Eski telefonum kullanım dışı olduğundan Koda erişemiyorum ve giremiyorum. E-posta adresim de bir sıkıntı yok Ama benden dev...
Instagram Reels özelliği hala gelmedi. 2. Hesabımda var ama asıl hesabım da yok. Hep güncelleme geliyor fakat bir değişiklik olmuyor. Sorun bildirdim, Gmail'den yazdım, hata da bildirdim her şeyi denedim ama hala olmadı. Instagram'dan dönüş almadım. Bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım eder misiniz...
Instagram henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
1.031 şikayet
“Teşekkürler”
Hatice Şikayetini Yayından KaldırdıInstagram Hesabım Kısıtlandı, Hata Veriyor
Instagram Instagram Şifrem Değiştirildi Ve Hesabıma Giremiyorum
Instagram Instagram Şifremi Değiştirmiş.
Instagram Taklit Nedeniyle Kapatılan Hesabım
Instagram Yeni Bir Sorun!
Dondurduğum Instagram Hesabıma Giremiyorum
Instagram Hesaba Giremiyorum
Instagram Güvenlik Ve Hesap Sıkıntıları
Instagram Hesabım Çalındı Yardım Edin
Instagram Instagram Hesabımı Kısıtladı
Instagram Hesabıma Erişim Sağlayamıyorum
Instagram Instagram Kullanamıyorum Yardım Edin
Instagram Instagram Hesabıma Erişim Sağlayamıyorum.
Instagram Instagram Reels Özelliği Gelmedi