Simge sonuçtan hiç memnun değil

Instagram Etiketleme Şikayeti

27 Aralık 2024 14:09

Çekilişe katıldım. Benden çok, binlerce yorum yapan var; bakıyorum, doya doya yorum yapıyorlar. Ben kısıtlama aldım, onlar da yapıyor ama benden binlerce daha fazla. Belki ben çekilişi kazanacağım, sizin yüzünüzden kısıtlama yedim. Haksızlık, onlar niye almıyor? Sonuçta amaç fazla yorum. Acil yardım rica ediyorum.

06 Ocak 2025 08:47

Tarih geldi ben yine yorum yapamıyorum kısıtlama yorumu düzelsin artık şikayetçiyim lütfen herkes çok yorum yapıyor hiçbir şey olmuyor ben az yapınca kısıtlama yiyorum sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

04 Ocak 2025 16:51

Yorum yaparken yine kısıtlama geldi herkes çok yorum yaparken kısıtlama gelmiyor ben az yorum yapınca kısıtlama hemen geldi bir de tarih var lütfen çözülsün her seferinde aynı oluyor az yapıyorum kısıtlama yiyorum ne yapabilirim çözülsün artık jjjjjjjjjjjjjjjjjj

01 Ocak 2025 10:50

Instagram hesabımda yorum yapma özelliğini kullanamıyorum. Birkaç yorum yapınca hesabım kısıtlanıyor ve günlerce yorum yapamıyorum. Lütfen buna bir çözüm bulun. Eskiden böyle değildi. Onlarca yorum yapılıyordu. Şimdi 2-3 yorum yapınca kısıtlama geliyor. Nasıl düzelir bilen var mı? Instagram yorum yaparken kısıtlama geldi herkes çok yapıyor ama ben az yapınca kısıtlama hemen geliyor lütfen çözülsün az yorum yapsam yine aynı geliyor kısıtlama

29 Aralık 2024 22:45

Instagram'da az yorum yapınca kısıtlama geldik herkes çok yapıyor yorum ben az yapınca kısıtlama geldi lütfen düzelsin benden çok yorum yapan var. Instagram hesabımda yorum yapma özelliğini kullanamıyorum. Birkaç yorum yapınca hesabım kısıtlanıyor ve günlerce yorum yapamıyorum. Lütfen buna bir çözüm bulun. Eskiden böyle değildi. Onlarca yorum yapılıyordu. Şimdi 2-3 yorum yapınca kısıtlama geliyor. Nasıl düzelir bilen var mı?

27 Aralık 2024 18:04

Rabia
Rabia
Şikayeti Çözüldü

Hesabını 2 günlüğüne dondur düzeliyor

Simge
Simge

Denedim olmadı bu teşekkürler yine

Berfin sonuçtan hiç memnun değil

17 Kasım 2024 21:30
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Instagram Çekilişine Katılım Kısıtlaması Hakkında Yardım Talebi

30 Aralık 2024 18:01