Instagram Canlı Yayın Özelliği Sorunu: Hesap Uygunluk Hatası

İbrahim
07 Aralık 2024 17:33

11 Aralık 2024 22:26

Canlı yayın açamıyorum üzgünüz hata oluştu yazıyorum Canlı yayın açamıyorum canlı dün gece açtım en son böyle bir şey ilk dafa basıma geliyor yardımı olursanız sevinirim teşekkür ederim nasıl oldu anlamdım hata oluştu yazıyorum İnternet baktım güzel çekim gücü var neden böyle oluyor anlamdım

07 Aralık 2024 22:46

Destekle

07 Aralık 2024 17:01

Şikayetvar Yeni hesap açtım ama canlı yayın yapamıyorum. 'hesabınız şu anda bu özelliği kullanmaya uygun değil' uyarısı alıyorum. Lütfen yardımcı olun, benim için çok önemli bir konu. Fazladır. Lütfen artık değerlendirin. Yeter artık ben canlı açmak istiyorum. Lütfen ilgilenin lütfen gerçekten sinir krizi geçireceğim vallahi.

Dilek sonuçtan hiç memnun değil

29 Kasım 2024 22:05

Instagram Canlı Yayın Engeli: Hesabım Neden Uygun Değil?

Ergülü
24 Kasım 2024 07:44
Instagram Canlı Yayın Engeli: Hesabım Neden Uygun Değil?
Berk sonuçtan hiç memnun değil

19 Ekim 2024 19:32
Instagram Canlı Yayın Engeli: Hesabımın Aktivasyonu İçin Acil Yardım

03 Nisan 2024 12:52
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Instagram Hesabınız Şu Anda Bu Özelliği Kullanmaya Uygun Değil Hatası

Muhammet