Bilge sonuçtan hiç memnun değil

ınstagram askıya alındı

ınstagram askıya alındı
10 Nisan 2023 19:27

Instagram'ım durduk yere askıya alındı. Böyle bir saçmalık olabilir mi? Hiçbir rahatsız edici topluma aykırı bir paylaşımım yoktur. Hesabımı geri istiyorum ailemi arkadaşlarımı akrabalarımı kullandığım kendime ait bir Instagram hesabıdır. Hesabımı geri istiyorum. Bil****t kullanıcı adım

12 Nisan 2023 19:45

Instagram askıya alınmıştı ve şimdi komple kapattılar allahınızdan bulun gerçekten durduk yere haksız yere hesabımı kapattınız aşırı sinirliyim bir insan bile yok muhatap olunabilecek haksız yere önünüze gelen hesabı kapatıyorsunuz keyfinize göre keyfiniz batsın helal olsun şu Instagram'a

11 Nisan 2023 23:04

Hiçbir şekilde çözüm bulunmuyor yardımcı olunmuyor maillere geri dönüş yapılmıyor bu nasıl bir sistem bu nasıl bir saçmalık ya hesabı kafalarına göre kapattılar ve açılmıyor hala bilgilendireceğiz yazısı çıkıyor karşıma değerlendirme bir türlü bitmedi böyle saçmalık görmedim ben hayatımda ya

11 Nisan 2023 16:33

Bilgekrttt kullanıcı adlı Instagram'ım askıya alındı uzun zamandır donuktu dün Instagram'ımı geri açtım takip etmeyen kişi uygulamasını yükledim ve anında hesabım askıya alındı böyle bir saçmalık olabilir mi neye göre kime göre ne amaçla askıya alıyorsunuz hesabımı kafanıza göre daha yeni açmışım zaten uzun zamandır kullanmıyordum mail atıyoruz geri dönüş yapmıyorlar bir kağıda sayı yazıp selfie çekmemi istediler yaptım hala sonuçlanmadı kimin keyfini bekliyoruz acaba anlamış değilim muhatap olabileceğimiz biri bile yok acilen çözüm bulunmasını istiyorum haksız yere hesabımı askıya almaya hakkınız yok.

11 Nisan 2023 10:45

Instagram hesabım durduk yere askıya alındı takipten çıkanları görme uygulamasından olduğunu düşünüyorum uygulamaya girdikten sonra hesabım anında askıya alındı böyle bir saçmalık görmedim ben hesabımı geri verin acil geri dönüş sağlar mısınız 2 gündür geri dönüş yok!

11 Nisan 2023 10:41

Hala düzelmedi geri dönüş olmadı

11 Nisan 2023 10:41

Instagram hesabımın geri açılmasını istiyorum durduk yere kapatıldı askıya alındı böyle saçmalık olabilir mı ya

11 Nisan 2023 10:42

Instagram hesabımı geri açın

Helin
Helin

Durduk yere hesabım askıya alındı böyle bir şey olamaz ***** hesabımı geri istiyorum

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Hesabım Askıya Alındı
14 Takipçi
Topluluk İhlali

Instagram Ticari Ve Kişisel Hesaplarım Açıklama Olmadan Kapatıldı, İtirazlarım Cevapsız

01 Şubat 01:47
instagram-ticari-ve-kisisel-hesaplarim-aciklama-olmadan-kapatildi-itirazlarim-cevapsiz-1.jpg

Instagram Hesaplarım Açıklama Almadan Tek Tek Kapatılıyor

30 Ocak 23:00