Deprem destek listelerine hızlı erişin!
tam yıldız tam yıldız yarım yıldız boş yıldız boş yıldız 2.4
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Instagram ile ilgili bir şikayetin mi var?

Instagram İndir

1.562 Şikayet
Şikayet Sıralaması
Muhammed sonuçtan çok memnun
  • 1 gün önce
Muhammed Şikayetini Yayından Kaldırdı
Ela

Instagram Mesaj Atamama

Instagram'dan bu kişiyi takip etmediğiniz sürece mesaj atamazsınız sorunu yaşıyorum. İşletme hesabı olduğu için bayağı sıkıntı yaşıyorum ve sorunumun çözülmesini istiyorum. İş yapamıyorum ve sıkıntı yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim rica ediyorum.

Instagram Kullanıcı Adıma İftira

Birileri benim alenen Instagram hesabımı yazarak iftira atılmış y** a** isimli Şikayetvar kullanıcısı tarafından. Gereğinin yapılmasını istiyorum bir çok kişi mağdur olmuş asılsız şikayetler ile sitede insanlara iftira atılmasına izin vermezseniz sevinirim.

Instagram İsim Gözükmeden Soru Cevap

Instagram'da birisi isim gözükmeden soru cevap verme uygulaması yaptığı zaman gönder yerine 'bana soru sor'yazıyor soru sorma uygulamasını sildim düzelmedi. Instagramı silip yükledim hala aynı ne yaparsam düzelir birbirimizi engelledik hala aynı telefonu kapattım açtım hala aynı acil düzeltirseniz ...

Instagram Uygulamada Gönderileri Göremiyorum

A** Instagram'da gönderileri göremiyorum bir defa gözüküyor herhangi bir hikayeye bastığımda ya da yenilediğimde gözükmüyor siyah ekran çıkıyor hala nedenini. Anlamış. Değilim. Yardımcı olursanız sevinirim gönderileri göremiyorum 2 gündür böyle lütfen yardımcı olun.

Neslihan'ın Teşekkür Mesajı
  • 1 gün önce

“Hesabım geri geldi teşekkür ederim ilginiz için”

Instagram Hesabım Askıya Alındı!

Instagram hesabım hiç anlamadığım bir şekilde askıya alındı. İçinde bir sürü hatıralarım vardı. Doğrulama için selfie veya kimlik fotoğrafı istedi uyg...

Instagram Hesabım Askıya Alındı!

Instagram Hesabım Değerlendirmeye Alındı

Hesabım uzun süredir kapalıydı ve bugün açtım bir arkadaşımın önerisi üstüne in followers diye bir uygulama indirip takip etmeyen kullanıcıları çıkartacaktım ama Instagram hesabım askıya alındı (kod fotoğrafı ve kodun yazılı olduğu kağıt fotoğrafı elimde tutarken bir fotoğraf attım) ama hâlâ geri dö...

Instagram Hesabım Değerlendirmeye Alındı

Instagram Hesabım Engellenmiş

Instagram hesabımı kullanamıyorum, engellenecek herhangi bir hareketim olmamıştır. Hakkımda şikayetde bulunanları şikayet etmek istiyorum, istemediğim reklamları şikayet etmek suç mu acaba bu şekilde bir uygulamayı kabul etmiyorum yardımcı olursanız sevinirim...

Instagram Kanıtsız İftira Atılması

E----t adında biri benim y***1 kullanıcı isimli hesabımı elinde kanıt olmadan yapmadığım şeyden dolayı beni suçlayarak şikayet etmiş ve hesabım kapanmıştır. Hesabımın geri açılmasını rica ediyorum ilgilenirseniz sevinirim.

Dijle'nin Teşekkür Mesajı
  • 3 gün önce

“Hesabıma tekrardan giriş yapabildim teşekkürler Instagram 😊”

Instagram Hesabım Askıya Alındı

Instagram Öne Çıkarılan Hikayeler

Öne çıkanlarımda fotoğraflarım siliniyor. Tekrar yüklüyorum, uygulamadan çıkıp tekrar girdiğimde yine silinmiş oluyor, bu aralar hemen hemen herkesten böyle şeyler duyuyorum buna bir çözüm bulabilirseniz çok sevinirim acaba hesapta mı sorun var Instagram'da mı çünkü başka hesapların öne çıkanlarında...

Ali

Instagram Mağdurum Huzurum Kalmadı

Güzel sonuç alacağımı biliyorum Instagram ismimi kullanaraktan beni kendisini aradığımı kendisini sürekli rahatsız ettiğimi v. S yazmış şikayette bulunmuş bu şahıs her kimse Allah rızası için karşıma çıksın nişanlım ile aram bozuldu o paylaşım yüzünden yardımcı olursanız çok sevinirim.

Instagram Çoklu Fotoğraflardan Birini Silme

Instagram da çoklu fotoğraflardan birini silme yok herkeste var benim hesabımda yok silemiyorum buna acilen bir çözüm bulmanızı istiyorum. Bir sürü fotoğrafım var hepsini silmek istemiyorum bunun için hemen geri dönüş yaparsanız sevinirim bir an önce hesabıma gelmesini istiyorum.

1 hafta önce

Instagram Asılsız Haberler Ve Linkler!

Az önce birisi tarafından Instagram üzerinden bir mesaj aldım yok bir yerde videom yayımlanmış ismim paylaşılmış vs bir link attı tıklamadım amaçları belli bu konuyu yaşayan ya da bir sonuca ulaşan var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim kötü bir durum çünkü.

2 Destekçi

Instagram Öne Çıkanlar Siliniyor

Instagram öne çıkan hikayelerim hikayeye erişilemiyor olarak görünüyor ya da kendiliğinden siliniyor. Uygulamayı silip tekrar yüklememe rağmen hala böyle. Instagram'a defalarca sorun bildirmeme rağmen hâlâ bir yanıt gelmedi. İlgilenirse çok sevinirim.

Instagram İftira ve Yalan

@g*** isimli fake Instagram hesabı beni etiketleyip iftira atmıştır. Olay gerçek değildir Instagram'dan hesabını sildiği için hesabını bulamadım hakkında adli işlem başlatacağım, o şikayeti silerseniz sevinirim. Böyle bir şeyi açıklamak zorunda kaldığım için çok sinirliyim.

Instagram Öne Çıkanların Silinmesi

Instagram öne çıkanlar kısmında 7-8 resim var iken kendi kendine siliniyor 2-3'e iniyor düzeltiyorum tekrar siliniyor öne çıkanları tekrar silip yapıyorum yine aynısı oluyor 2 gündür aynı sorun devam ediyor başka hesaptan girip baktığımda da aynısı oluyor silinmiş gözüküyor.

2 Destekçi

Instagram Canlı Yayın Açılmıyor

Instagram canlı yayın açılmıyor. Başlat tuşuna bastığım an donuyor 3 ay geçti şikayet göndermeme rağmen dönüş olmadı. Hiçbir kötü kullanım argo vs. Yapılmadı. Birden bire uzun zamandır açılmamaya başladı. Bu konuyla ilgilenirseniz sevinirim teşekkürler.

Instagram Canlı Yayın Açılmıyor

Instagram Reels Kısmı Yok

Instagram Reels bölümü gitti. Yaklaşık 1 aydır Reels bölümü yok. Ne yaptıysam olmadı geri gelmedi. Sildim yükledim olmadı. Hesabımdan giriş çıkış yaptım olmadı. En sonunda telefonumu resetleyeceğim sanırım. Reels videoları izleyemiyorum. Acil çözüme ulaştırırsanız sevinirim acil

Nur

Instagram Aero Uyumlu Değil

Instagram aero telefonla uyumlu değil diyor v22.0.0 en son sürümü telefonla uyumlu değil diyor ve yüklenmiyor. Bir an önce çözüm bulunması gerekiyor. Ne yaptıysam bir türlü hiçbir siteden inmiyor resmi sitesi de dahil. Acilen çözüm gelsin yoksa böyle devam ederse bir çok kullanıcı kaybedecek.

Instagram Aero Uyumlu Değil

Marka Profili

Instagram bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Instagram henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Instagram bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör