Ebru sonuçtan memnun

12 Ekim 2023 16:04
Ebru'nun Teşekkür Mesajı
“Sorunun çözümü için çok kısa bir sürede iletişime geçtiler. Onarım bedeli benim için yine de yüksekti ancak Hızlı geri dönüş için teşekkür ediyorum.”

Merhaba. Ürünü 2021 yılında ilk bebeğim için kullandım. 4 aydır tekrar kullanmaya başladım. Ancak altta bulunan çapraz profillerden alttaki profil kırıldı. Kullanıcı kaynaklı bir problem olmadığını düşünüyorum, Şikayetvar.com ve farklı sitelerde araştırdığıma göre ürünün hep eğimli alt çapraz profilinin kırıldığını gördüm. Aynı problemi yaşayan diğer kullanıcıların yazdığı gibi bunun kronik bir problem olduğunu düşünüyorum.
Ürünün faturası maalesef yok, ki okuduğum kadarıyla garanti kapsamına da girmiyormuş. Eser pusetin tamir ettiğini öğrendim. Ürünü eser pusete götürdüm. Ancak 6.500 TL gibi çok yüksek bir onarım bedeli istediler. Ben de yaptırmadan ürünü geri aldım. Onca para vererek aldığımız ürünün hep aynı yerden kırılması kullanım hatası olamaz. Ve onarım bedelinin bu kadar yüksek olması oldukça can sıkıcı. Yaşadığım mağduriyetin acil bir şekilde giderilmesini talep ediyorum.

12 Ekim 2023 16:21 (Şikayetten 16 dakika sonra)
Ebru
Ebru
15 Ekim 2023 16:44

Meltem sonuçtan çok memnun

12 Eylül 2023 09:03
"Hızlı geri dönüş ve hızlı tamir süreci için teşekkür ederim."

Aleyna
02 Ağustos 2023 17:22
Asli sonuçtan çok memnun

01 Ekim 2023 23:52
"İnglesina sorunuma hemen çözüm bulmak adına iki adet bebek arabasını belirttikleri adrese göndermemi talep etti. Pazartesi arabaları kargoya verdim ve Çarşamba günü çok hızlı bir şekilde teslim aldım. Arabalar ilk günkü haline geri dönmüş. Aradan 5 yıl geçmesine rağmen ürününe sahip çıkan ve müşterisini de yormayan İnglesina'ya teşekkür ederim."
Inglesina Trilogy Bebek Arabası Demir Profillerinden Kırılıyor

28 Ağustos 2023 14:27
İnglesina Trilogy Bebek Arabası Yüksek Tamirat Bedeli
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Kraft Onyx Bebek Arabası Fren Pedalı Çalışmıyor Ve Tekeri Çıktı.

14 Eylül 2023 10:06