Bilal sonuçtan hiç memnun değil

İnfo Yatırım Menkul Değerler Üyelik İptali Ve Sürekli Gelen Sayın Üyemiz Mesajları

31 Ağustos 2023 18:30

Bu mesajı sürekli gelen sayın üyemiz mesajlarından bıktığım için yazıyorum. Herhangi bir para yatırma ve çekme herhangi bir işlem de yapmadım. Aşağıdaki mesajı daha önce göndermiştim. Buraya yazdığım mesajı e-posta olarak da kurumsal postalarına attım. Hesabım ne zaman kapatılacak? E-posta yoluyla bilgi verilmesini istiyorum. 24 Aralık 2022 Cumartesi görüntülü konuşarak hesap açma talebinde bulundum. Hesap işlemleri için aranacağım söylendi ancak hesabımın açılmasını istemiyorum. Üyelikten vazgeçtim. Kişisel bilgiler ve kimlik evraklarımın 3. Kişilerce kullanılmasını ve paylaşılmasını da istemiyorum. Telefonlarınız çalmıyor bile ve ulaşılamıyor kimseye. Hesabımın kapatılarak tarafıma e-posta ile bilgi verilmesini rica ediyorum.

03 Eylül 2023 10:24

Dilekçe yollandı tarafıma iptal için hesap nomu dahi bilmezken benden hesap no mun bilgisi girilerek mail ile dönüş yapmam istendi. Hesaba giriş dahi yapmamışken nasıl bilebilirim hesap no mu? Mail attım 2 gün oldu hala geri dönüş yok. Sadece tarafıma hesap numaram iletilecek ben de doldurum tekrar onlara göndereceğim. Bunların hepsi Umarım 1 yıl içinde! Bitirilir. Hesap işlemlerinden mutabıkım diye bir ibare var dilekçede ileride herhangi bir borç ödeme çıkacak mi diye sordum bakalım ne diyecekler hesaba dahi giriş yapmamışım Çünkü bekliyorum bakalım

05 Eylül 2023 19:25

Hala hesap nomu göndermediler mail bekliyorum

16 Ekim 2023 15:01

Belgeyi imzalayıp gönderdim. Hesabın kapatıldığına dair SMS e-posta gelmedi. Hala da SMS geliyor. Daha ne yapayım bilmiyorum. Merkez binaya mı gelmek lazım. Bilgilendirme geri dönüş bekliyorum.

16 Ekim 2023 15:02

Sayın üyemiz SMS'leri geliyor kapatıldığına dair SMS yok ya da e-posta

08 Aralık 2023 11:53

09 Ocak 2024 07:13

29 Ocak 2024 12:01
Buğra sonuçtan hiç memnun değil

İnfo Yatırım Menkul Değerler Hesap Kapama Talebi

31 Temmuz 2023 15:04
Senem sonuçtan hiç memnun değil

Senem
22 Ağustos 2023 23:16