20 Haziran 2024 21:14

İnbox üzerinden sipariş vermiş olduğum Anker Soundcore P3 Beyaz model kulaklığımın iki farklı modeli mevcut istediğim model kutusuyla birlikte 50 saatlik batarya ömrü bulunan model. Kargomun durumunu ve kulaklığın batarya süresiyle ilgili bilgi almak için hem site üzerinden mesaj yazdım ayrıca da müşteri hizmetleri numarası üzerinden de 2-3 kez aradım. Müşteri hizmetleri hattı galiba öylesine koyulmuş siteye. Her aradığım da 8-10 dakika telesekreter üzeri hatta tutulup bir cevapta alamadım. Kısacası sipariş vermiş olduğum ürün hakkında ne fikir sahibiyim ne de kargomun durumu hakkında bir bilgim var. Böyle bir hizmetle karşılaşacağımı bilseydim üzerine az bir farkla başka yerel sitelerden siparişimi verirdim.

Emre
21 Haziran 2024 15:52
inbox teknomarket Müşteri Hizmetlerinden Cevap Alamıyorum

Bugün İnbox Müşteri hizmetleri numarası üzerinden tekrar iletişime geçmek için aradım ama ulaşamadım 10 dakika telesekreterde bekletilip hattan düşürdüler.

24 Haziran 2024 15:03 (Şikayetten 3 gün sonra)
24 Haziran 2024 15:15
Emre
24 Haziran 2024 15:25

İnbox müşteri temsilcisi Büşra hanıma geri dönüşü ve yapmış olduğu bilgilendirme için teşekkür ederim. İlk defa alışveriş yaptığım bir site uzun bir bayram tatili sebebi ile iletişime geçemediğim iletildi kendileri geri dönüş sağladılar.

27 Eylül 2024 09:38

Polat sonuçtan memnun

09 Ekim 2024 14:26
"Değerli inbox isletmesi ve yetkilileri, firmanızdan internet üzerinden aldığım ürünün, problemli çıkması üzerine, bir üst modelle, fiyat farkı talep edilmeksizin değiştirildi. Teşekkürler."
Cihan sonuçtan çok memnun

18 Temmuz 2023 16:00
"Gerekli ilgi alaka gösterildi. Hiçbir problem yaşamadım.teşekkürler"
Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

İndex Bilgisayar Hyperx Cloud 2 Wireless 6 Aydan Beri Ürün Gelmiyor

11 Aralık 2023 21:13