İkas Ödeme Alma Sorunu

İkas Ödeme Alma Sorunu
11 Ağustos 2024 15:249.407
Muhammed'in Teşekkür Mesajı
Buradan ikas ekibinde yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Sorunum giderildi.

Uzun süredir ikas kullanıcısıyız ve son zamanlarda sürekli müşterilerimizden ödeme almakta sorun yaşıyoruz sistem sürekli olarak ödeme ile ilgili sorun çıkartıyor daha öncelerde de yaşamıştık tekrar yaşadık. Maalesef ikas yetkilileri 4 gündür sorunu gidermedi ve biz 4 gündür satış yapamadık. Aradığımızda sorunun ne zaman giderileceği hakkında bilgi vermiyor. Ödeme konusunda sıkıntı yaşayan müşterilerimiz mağdur oluyor firma ismimiz kötüleniyor. Maalesef tekrar tekrar mağdur olduk. Sayın ikas yetkilileri lütfen sorunumuzu en kısa sürede giderin.

Muhammed
12 Ağustos 2024 11:21

12 Ağustos 2024 12:08 (Şikayetten 20 saat sonra)

Değerli kullanıcımız, Sorunlarınızın en hızlı şekilde çözülebilmesi için destek ekibi olarak 7/24 çalıştığımızı belirtmek isteriz. ikas Destek Ekibi.

İkas Altyapısında Bitmeyen Sorunlar Ve Kayıplar

3 Ocak 2025 00:1110.998

"Şikayet markaya iletildikten sonra Serap Hanım hemen iletişime geçti. Şikayete konu olan detayları konuştuktan sonra gerekli aksiyonları hızlı bir şekilde aldı teşekkür ederim. Süreç devam ederken sergilemiş olduğu profesyonel ve bir o kadar kibar tavrı için tekrardan teşekkür ediyorum. Şu an için aldığım hizmeti devam ettirmeyi düşünüyorum."

İkas Tan Satın Aldığımız Scale Pakette Yaşadığımız Problemler

13 Haziran 2024 12:528.501

"Serap Hanım'ın uğraşları sayesinde düzeldi, teşekkür ederiz"

1 Yorum