İhlas Ev Aletleri İhlas İle Hiç Alakam Olmadığı Halde SMS Gelişi

İhlas Ev Aletleri İhlas İle Hiç Alakam Olmadığı Halde SMS Gelişi
23 Eylül 2024 00:04
Bekir'in Teşekkür Mesajı
“Arayıp dönüş yapıldı numaram silindiği söylendi umarım silinmiştir.”

Değerli müşterimiz; 426574 sizinle ticari olarak iletişime geçmek için oluşturulmuş doğrulama kodunuzdur. Bu kodu kod alanına giriş yaparak veya İhlas Pazarlama personeline ileterek http://izin. Li/f/AVM linkindeki ticari elektronik ileti metnine (https://ihlaspazarlama.com.tr/tr/kurumsal/etk) açık rıza verebilirsiniz. SMS almak istemiyorsanız ret yaz 08006062081 e ücretsiz gönder. Mrs: 0470009414500015 B021

Telefonuma böyle bir SMS gelmiş bu zamana kadar İhlas pazarlama ile hiçbir alışverişim vs. olmadı ve ya herhangi bir pazarlama ya da satış danışmanına numaramı vermedim ya da herhangi bir danışman ile görüşmedim numaramı kim verdiyse ya da herhangi bir danışman tarafından sisteme yüklendiyse iptal edilmesini talep ediyorum, o mesajda ret yazıyor ama mesaj İhlas pazarlamadan gelip gelmediğine emin olmadığım için hiçbir linke tıklamadım, eğer bilgim olmadığı halde sisteme bir danışman numaramı bir yerden bulup giriş yaptıysa onun hakkında da gerekli işlem yapılmasını talep ediyorum, iyi günler.

İhlas pazarlamadan bu maile dönüş harici herhangi bir şekilde mesaj, SMS, mail vb. bir bildirim almak istemiyorum.

Sayfadan da yazdım ama herhangi bir gönderim olmadı gibi.

23 Eylül 2024 09:37 (Şikayetten 9 saat sonra)
Bekir
23 Eylül 2024 09:39

Arayıp dönüş yapıldı numaram silindiği söylendi umarım silinmiştir.

22 Eylül 2024 23:44

09 Şubat 22:40