Yasemin
02 Ekim 2024 13:27

17 Eylül 2024 tarihinde (0216) 995 06 89 numaralı telefonla arayan, isminin K*** olduğunu söyleyen ve IG Group yatırım şirketi adına aradığını belirten beyefendi, yatırım şirketleri aracılığıyla altın ve borsa üzerinden alım satım işlemleri yaparak yatırımda bulunabileceğimi anlattı. Altın piyasasındaki yükselişlerin çok cazip olabileceğinden bahsetti. Ben de konuya ilgim olduğu için bana WhatsApp üzerinden gönderilen IBAN'a: TR97**************************02, Unt Global Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi’ne 500 dolar para yatırdım.
Başka bir yatırım uzmanı olan ve adının U*** Bey olduğunu söyleyen kişi arayarak telefonuma yüklediğimiz IG Group adlı aplikasyonu nasıl kullanacağımı anlattı ve bilgi verdi. Sonraki gün tekrar arayarak yatırdığım paranın az olduğunu, istersem onların yardımı ile kredi çekip daha çok para kazanabileceğimden bahsetti. Ben kredi çekmeyi asla kabul etmeyince, tamam 500 dolar ile işlem yapalım dedi. Bir iki gün sürekli arayıp piyasa doğrultusunda işlemler tavsiye etti. Fakat işlemler o kadar yanlış ve saçmaydı ki, az biraz olaya hakim olduğum için ben kendi bildiğimce işlemler yaptım ve para miktarımı arttırdım. Fakat sürekli yanlış işlem verip kasamı sıfırlamaya çalıştığını fark ettiğimde, şirket hakkında şikayet var köşesinden araştırdım ki firma tam bir yanıltıcı çetesi ama çok profesyonel çalışılıyor. Birkaç gün sonra yatırdığım parayı çekmek istediğimde, hemen arayan ve anında geri dönen K*** Bey ve U*** Bey asla cevap vermedi. Ben de onlara küfür olmamak kaydı ile ağzıma geleni söyledim. Bir daha geri dönüş olmadı. Benim gibi başkalarının yanıltılmaması için çok dikkatli olunması gerektiğini bilmenizi istiyorum. Şirket hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundum. Bakalım neler olacak.

profile profile profile

Semih
Semih

Benimde öyle şu an sistemi kapatmışlar bile o sayfaya giremiyorum bile savcılığa şikayet ettim bende ve avukat tuttum

28 Kasım 2024 16:27

30 Mayıs 2024 17:32