İDDEF 2024 Kurban Güvensizliği

30 Eylül 2024 09:5917.932

2024 kurban bağışı yapmıştım. Yaparken kesinlikle bana kurban videosunun kurban günü içinde gelmesini istedim. Onlar da geleceğini söylediler. Ne yazık ki bayramdan bir hafta sonra video geldi. Bana bu kesilen kurbanın kurban bayramı günü içerisinde gerçekleştiğini nasıl ispatlayacaksınız diyorum, ispatlayamıyorlar. Bu tür derneklere zerre kadar itibar etmiyorum.

30 Eylül 2024 12:27 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Bağışçımız, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Tarafımıza ilettiğiniz bildirimin memnuniyete dönüştürülmesi için konuyla ilgili gerekli araştırmalar yapılıp, en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla; İnsana Değer veren Dernekler Federasyonu

2 Ekim 2024 14:57

Sayın İlgili/Bağışçımız, Gerçekleştirmiş olduğunuz şikayetiniz için gerekli inceleme ve araştırmalar sağlanmıştır. Bu kapsamda 22.05.2024 tarihinde bizlere iletmiş olduğunuz kurban bağışınıza istinaden, Çağrı Merkezimiz tarafından 04.06.2024 tarihinde Saat: 16:36'da Kurban bağışınızın bilgi teyiti ve Vekaleti için sizlere bu konuda arama sağlanmıştır. Gerçekleştirilen görüşme ise Kalite standartları gereği kayıt altına alınmış olup, şikayetiniz üzerine titizlikle incelenmiştir. 17.06.2024 tarihinde Saat 13:25'de kurbanınızın kesildiği bilgisinin sizlere SMS ile iletildiğini görüntüledik. Saha ekiplerimizin yoğun çalışma süreci sonrasında kesilen 84.385 hisse kurbanın videoları ise, video gönderim sözü beyanında bulunmadığımız halde %99.9 üzerinde sağlanmıştır. Kurban organizasyonu genel işleyiş sürecini detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Konu ile alakalı detaylı olarak da bilgilendirme Çağrı Merkezi temsilcimiz tarafından sizlere sağlanmıştır. Hayırlı günler dileriz. Farklı soru, öneri, talep ve bağış teyitleri için adresinden Bize Yazabilir ya da iletişime geçerek, destek alabilirsiniz. Saygılarımızla; İnsana Değer veren Dernekler Federasyonu

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Cansuyu Kurban Videoları Gelmedi

Cansuyu derneğine Kurban bağışında bulundum. Tanzanya'da kesildiğine dair sadece mesaj geldi. Müşteri temsilciliklerini ...