Schengen Vizesi Randevu Sürecinde Belirsizlik

04 Kasım 2024 11:51

19 Eylül'de ailem için Schengen vizesi başvuru yaptım. Mart ayında doğumum olacak, randevu hala gelmedi. Ailemin bu süreçte yanımda olmasını çok istiyorum. 3-4 ayı bulduğunu gördüm. Bazı yerlerde bu doğru mu? Şu an ne durumda acaba randevular? En son ne zaman atandı bilgisi olan var mı? Bir de bunları takip edeceğim, bilgi alabileceğim gruplar var mı acaba Schengen'le alakalı? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Yorumlar (5)

Gül
Gül
Şikayeti Çözüldü

Dilek hanım ben Ankara İdatadan 21 ağustosta vize ataması için online randevu talebinde bulundum hala atamam gerçekleşmedi. Beklemedeyim.

Emre
Emre

Selam bende 09.10 tarihinde Gayrettepe'den evrak teslim ettim henüz bir güncelleme yok konsoloslukta işlemde yazıyor yorumlardan gördüğüm kadarıyla seyahat tarihi geçen veya seyahat tarihine daha zaman olan bir sürü kişi pasaport bekliyor durum sandığımızdan daha kaotik ve

Oktay
Oktay
Benzer Şikayeti Var

Merhaba, 5 Ayda Randevu alabildim. 8 Haftadır Pasaportum konsoloslukta. Kısaca Şu ana kadar harcamış olduğum vakit 7 ayı geçti. Umarım bir an önce randevu atanır vizeleri onaylanır

Ayşegül
Ayşegül

Randevunuzu nereden ve ne zaman almıştınız? 17 eylülde evrakları teslim ettik seyahatimiz 12 kasımda ve hala gelmedi.

Dilek

Hay Allah hangi şehir acaba Ankara mı?

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.

Hilal
18 Şubat 2025 21:35
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
04 Şubat 2025 19:48
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Schengen Vizesi Randevu Sorunu Ve Bekleme Süresi

Gamze