Hyundai Servis Randevu Sistemi Hatası Ve İletişim Eksikliği

10 Aralık 2024 09:40

05 Aralık 2024 tarihinde Hyundai resmi internet sayfasından 07 Aralık 2024 saat 11:30’a “Kalorifer ısıtmıyor” arızası nedeniyle Hyundai Öntur Konya yetkili servisinden randevu aldım.

Randevuya yarım saat öncesinden saat 11:00’da gittiğimde servis müşteri kabulde çalışan hanımefendi; “Cumartesi günü öğlene kadar çalışıyoruz, normalde Cumartesi günleri arıza randevu kabul etmiyoruz, gelmeden önce keşke telefon ile arasaydınız, sistem gece 12’ye bile randevu veriyor. Bu sorunu çözemedik, ben de randevunuzu bugün sistemde gördüm, size bugün yardımcı olamayacağız.” dedi.

Ben de kendisine öğlene kadar çalışıyor olmalarından dolayı sadece arıza tespiti yapabilir miyiz diye sordum fakat aracı burada bırakırsanız pazartesi günü bakabileceklerini söyledi.

Sorum şudur ki; madem internet üzerinden aldığımız arıza randevuları kabul edilmiyor, neden randevu öncesi telefon ile aranıp ya da SMS aracılığıyla randevumun geçersiz olduğu tarafıma bildirilmiyor. Bu konu hakkında şikayetimi dikkate almanızı rica ediyorum.

10 Aralık 2024 10:57 (Şikayetten 1 saat sonra)

Onur sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Assan Sıfır Araçta Bitmeyen Arıza Ve Çözüm Yerine İhtarname!

Onur
28 Ocak 02:27

Hyundai Öntur Konya Bayisinde Servis Bakımında Uzun Süreli Bekleme Ve İlgisizlik

Muhammet
18 Haziran 14:08
Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Bayon Servisinde Disiplinsizlik Ve İletişim Eksikliği

Muharrem