Alaiddin sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Assan Aracımın Klima Fan Düğmesi Çalışmıyor

06 Ağustos 2024 15:49

Plaka: 77 AB****6. Model: 2021 i20 Elite Plus Hatchback. Motor: G4LCLU463630. Şasi: NLHBN51JBMZ064298. Şahsıma ait bu aracımın klima fan düğmesi çalışmıyor. Servise gittiğimde aracımın servisini Yalova Onurlu Ticaret'e yaptırmadığım için garantiden düştüğünü söylediler. Bana yardımcı olmadılar. Arızalı klimamı yapmadılar. Sizlere sorunumu anlatmama rağmen 20 gün geçti. Henüz Hyundai firması bana yardımcı olmadı. Ben bu klimamı nasıl tamir ettirebilirim? Aracımın halen 5 yıllık garantisi olduğunu zannediyorum.

16 Ağustos 2024 14:08

Merhaba ben Alaiddin 2021 model Hyundai i20 Elite Plus hatch back aracım var halen 5 yıllık garantisi var Aracımın Klimasında arıza var soğutucu düğmesi çalışmıyor servisine gittim bana yardımcı olmadılar bu sorunu nasıl Tamir ettirebilirim bana lütfen yardımcı olabilir misiniz teşekkür.

06 Ağustos 2024 15:58 (Şikayetten 9 dakika sonra)
Alaiddin
Alaiddin
16 Ağustos 2024 14:16

2021 Hyundai i20 hb Elite Plus aracımın klimasının soğutucu düğmesi çalışmıyor servise gittiğimde bana yardımcı olmadılar aracımın 5 yıllık garantisi var bu garantisi kapsamında olan klimanın tamiri yönünde bana yardımcı olmadılar Hyundai müşterilerine böyle bir garantisi sisteminde aldatmaca gibi bir uygulamamı var anlamadım bana yardımcı olmazsanız CİMER'e kadar şikayete gideceğim saygılar

Adem sonuçtan hiç memnun değil

12 Eylül 2024 22:27
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Ve Hyundai Servisi Şikayet

30 Nisan 2024 18:22
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Bayon Akü Sorunu. İlgilenmeyen Bayi

26 Eylül 2024 11:01
Hayat sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2023 04:32
Erdem sonuçtan çok memnun

2 Yaşındaki Hyundai Tucson'da Klima Ünitesi Arızası Ve Yüksek Onarım Ücreti

09 Eylül 2025 15:36
"Hyundai markasına ve Konya Hyundai Öntur Yetkili Servisi çalışanlarına teşekkür ederim. Öntur Servisinde garantiden sorumlu Olcay Bey benimle iletişime geçerek parçanın 2 değil 5 yıl garantili olduğunu belirterek kusura bakmamamızı istedi ve benden çalışmayan dokunmatik tuşların videosunu çekip göndermemi istedi. Videoyu gönderdim ve yaklaşık 1 gün içinde fabrika ile iletişime geçerek garanti için onay alındı ve parça sipariş edildi. Parça servise geldiğinde aracımı Öntur Yetkili Servisine götürdüm ve yeni multimedya ekranını yaklaşık 15 dakika içerisinde eskisi ile değiştirerek aracımı teslim ettiler. Mağduriyetim giderildi. Tekrardan Öntur Yetkili Servisi garanti sorumlusu Olcay Beye ve servis danışmanı Şahin Beye mağduriyetimizi kısa süre içerisinde giderdikleri için teşekkür ediyorum. Markaya olan güvenim tazelendi."
2-yasindaki-hyundai-tucsonda-klima-unitesi-arizasi-ve-yuksek-onarim-ucreti-1.jpg