Hyundai Assan Araba İç ve Dış Aksan Sorunu

20 Kasım 2023 22:54

2013'ten beri Hyundai i20 kullanmaktayım, kullanımı rahat ama diğer açılardan sorunlar var. Defalarca merkeze yazdım ama gereken ilgiyi göremedim, 'servise gösterin' diyorlar; gösteriyorum ama çözüm bulunmuyor. İç aksamlar ve deri kısımlar ilk aldığım andan itibaren çiziliyor, el sürdüğünüzde iz kalıyor. İç kapıları açma mandalları nikelaj görünümlü kağıtla kaplanmış ve zamanla parçalanarak insanın elini çizip kanatabiliyor.

Otomatik cam açma düğmeleri sık sık bozuluyor, üç kez değiştirdim fakat hâlâ ara sıra çalışmıyor; hâlâ bozuk ve artık değiştirmekten bıktım. Bagaj amortisörleri yeni bozuldu ve onları da değiştirdim. İç tavan lambası sık sık arızalanıyor ve artık değiştirmek istemiyorum, dış kapı kolları da sık sık bozuluyor, yerinden çıkıyor; onları da vurarak yerine oturtuyorum. Ben daha önce ikinci el arabalar kullandım, örneğin Ford gxl'im vardı; 8 yaşında aldım ve 6 yıl kullandım, hiç böyle sorun yaşamadım. Hiçbir arabamda bu kadar kalitesizlikle karşılaşmadım, çakma nikelaj kullanmadım. Kullanımı rahat olan bir arabada bu kadar kalitesizlik olmamalı.

21 Kasım 2023 08:15 (Şikayetten 9 saat sonra)

Tahsin sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai İ20de Bitmeyen Cam Düğmesi Ve Kamera Arızalarıyla Mağduriyet

Tahsin
26 Haziran 23:29
Mehmet sonuçtan memnun değil

14 Aralık 2023 21:31
Rojda sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Aldığım Aracın Sorunları Ve Bayiinin İlgisizliği

Rojda
10 Ekim 2024 23:28
Muzaffer sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai İ20 Servis Sorunları Ve Çözülmeyen Arıza Lambaları

Muzaffer