Huzur Sokağı Organizasyon Evi Hesapta Yanlışlık Yapıldı Kendi Hatasını Savundu!

Hüdayi
11 Kasım 2024 00:15286

Huzur Sokağı'nda bir organizasyon yapalım dedik, ilgilenen hanımefendi program sonunda gelen kişi sayısından fazla tabak çıktığını ısrarla savundu, elemanlara saydırınca tabak sayısının kişi sayısıyla aynı olduğunu gördük. Hesapta yanlışlık yapmasına rağmen saçma sapan laf kalabalığı yaparak kendi yanlışını savunmaya çalıştı. Sonradan öğrendik ki çocuklara tam kişi parası ödememize rağmen yarım porsiyon tatlı vermiş. Yaptığı yanlışı ortaya çıkardık diye son beş dakikanız kaldı boşaltmanız lazım diye bizi gelen misafirlerimizin yanında rezil etmeye çalıştı kendince. Fotoğraflarımızı paylaşmanıza rızamız yok dememize rağmen sayfasında paylaşıyor bir de.

Yorumlar(5)

27 Eylül 2025 09:42

Ayrıca ilk defa böyle bir mekanda program yaptığınızı düşünerek bir şeyi belirtmek istiyorum böyle mekanlarda belli bir sayinin altında çalışılmaz kaç sayi dediyseniz ona göre eksikte olsa o ücret alınır. Yarım porsiyon diye bir şey yoktur bunu kurcalayan özel gününde kim ne yedi diye kontrol eden insanlar vardır. Bazende küçükler ziyan ediyor diye onlara az koyun diğerini bize takviye edin diyenler oluyor yani iletişimle hepsi güzelce yol alabiliyor zaten sizinle para ödemeye sıra gelene kadar herkes teşekkür ediyordu çok memnun kalınmıştı ama iste para istenince ortalık karıştı.

27 Eylül 2025 09:41

Fotoğraflara sıra gelince bir tane paylaşım yaptım program sırasında çok memnun kaldığınız henüz para ödemeye sıra gelmeden önce eşinizden izin alarak paylaştım ama onun dışında sadece yaptığım isi paylaştım ama siz verdiğiniz parayla mekani satin aldığınızı düşünerek mekani paylaşmamın da bir sakıncası olduğunu söylüyorsunuz galiba. Biz ne sorun yaşıyorsak sizin gibi para verdi diye kadına bağırma hakkı olduğunu düşünen insanlardan yaşıyoruz ki buna hiç müsaade etmedim.

27 Eylül 2025 09:40

Şikayetinize aylar sonra cevap verdiğim için üzgünüm ama sizde sizle çalışmamızdan aylar sonra yorum yaptığınız için o dilden anlıyorsunuz diye düşündüm. Beyefendi eşiniz kaç hafta gelip pazarlık yaptı bende ihtiyaç sahibi zannedip yardımcı oldum fiyatta sonra is yerinde ben su sayi saydim ama elemanlara soralım neyse onu ödersiniz merak etmeyin dedim sizde özel gününüzde para harcamadan dışarıda yapma lüksünü yasamak istediğiniz için on yargıyla karşınızdakinin bir kadın olduğunu unutarak sanki kendinizi haftalarca pazarlık için uğraşmamış gibi bana bağırdınız esim dis hekimi biliyor musunuz diyerek üstünlük sağlamaya çalıştınız. Özel gününüzün güzel geçmesini benden çok sizin düşünmeniz gerekiyordu.

Wondera World Kibir, Hakaret, Çocuklarınızı Emanet Etmeyin

Derya
30 Kasım 2023 18:56863

Organizasyonu yaptığını iddia eden e**** hanımla bir bütün gün konuştum sabah tarihleri uygun mu diye kontrol edelim ded...