Kalıpçızade Konağı Sıra Gecesi Etkinliğinde Hayal Kırıklığı

16 Aralık 2024 12:02336

Burada sıra gecesi etkinliğine katılmak gibi bir hatada bulundum. Organizasyon yeteneği yok, insanları yanıltma var.

Kişiye özel gün tabağı diye kişi başı 500 lira aldıkları etkinlikte bizi tanımadığımız insanlarla aynı masaya oturtup iki tabak kuru pastayı önümüze koydular.

Sınırsız içecek dedikleri şey tam bir hayal kırıklığıydı. Bir bardak meyve suyunu masaya koydular. Sonra ne gelen var ne de giden. Masada peçete yoktu, tuvaletten de alamadık. Maalesef orada da yoktu. Çay dağıtımı sırasında masamızı eş geçtiler.

Zorla çay istedik, gelen çay da soğuktu. Bu durumun sebebini sorduğumda fazladan gelen 150 kişi öldü diye saçma bir açıklama yaptılar. Rezervasyon alınan bir organizasyonda nasıl fazla insan gelebilir? Gelen insan beni ne ilgilendirir? Paramı da iade etmediler.

Yazıklar olsun böyle organizasyona da işletmeye de. Organizasyon sorumlusu e** hanım, asla sorunumuzu çözmedi.

Tepe Cafe Restaurant Re Za Let!

4 Şubat 2024 21:453.049

Rezervasyonlu olmamıza rağmen gittiğimizde 'şu an tüm masalarımız dolu, rezervasyonu olmayanlar da oturmak istediği için...

Layali Shamiya Tekne Turu Fiyaskosu

11 Aralık 2023 12:25812

Yılda 1 kez olan doğum günümü zehir ettiler. 4 aralıkta doğum günümde oradaydık çalışan personele pasta kesilirken telef...

1 Destek