Hupalupa Kidventure Ünitesi Sorun Yaşama

20 Mart 2023 11:11

Benim 4 yaşında bir kızım var. 3 yaşından beri Hupalupa'da Kidventure ünitesine gidiyoruz. Her gittiğimizde kızımla birlikte bende içeri girip refakat ediyordum. Ancak 2023 yılı ile birlikte her ne hikmetse yeni bir karar alıp, 4-12 yaş sınırlaması koyup, üstüne bir de nasıl daha fazla para alırızın derdine düşmüşler. Çocuk ile içeri giren kişiden 100 TL daha istiyorlar. Sebebini sorunca, içerideki kalabalığı azaltmaya çalışıyoruz diyorlar. Akıl var mantık var. 4-12 yaş aralığı içeri girebilir diyeceksiniz. Küçük çocuklar ile büyük çocukları aynı yere koyacaksınız. İçeride onları kontrol edecek, kaydırak başındaki insanlar haricinde kimse olmayacak. Sonra başlarına bir şey gelirse sorumluluk almayacaksınız. Eee ama 300 TL parayı alırken her şey ne güzel. Sonuçta anne baba olan insanlar beni anlar o yaştaki bir çocuk tek bırakılamaz. O kadar çocuk içeride olacak ve birbirlerini itip, kakmayacak ya da çarpışmayacak. Nitekim en son Mart 2023'te gittiğimizde bu dediklerimi, kızımın yanında olmama rağmen yaşadık. Top havuzunda çocuklar birbirlerinin üzerinde atlıyorlardı. Hupalupa' dan bir tane görevli yoktu. Başlarına bir şey gelse kim hesap verecek. Burada yazdığım şikayetlerimi oradaki sorumlulara da ilettim. Ama sizin de anlayacağınız gibi boş boş suratıma bakmak ve yorumsuz kalmak haricinde yaptığı bir şey olmadı. Size imzalattırdıkları kağıtta, içeride çocuğunuzun başına bir şey gelirse sorumluluk almadıklarına dair madde var. Yasal olarak hakkınızı arayamazsınız.

Kafasına Tekme Atılan Kız Arkadaşım İçin Personel Hiç Yardım Etmedi

Tolunay