Serhat sonucu yetersiz buldu

Huma. Eşarp (Instagram) Müşteri Mağduriyeti

24 Şubat 2024 15:45

Instagram'da huma. Eşarp adlı kadın giyim mağazasından alışveriş yaptım. Aldığım ürünün görselini önceden kendilerine WhatsApp kanalından ilettim mevcut olup olmadığını sordum ve ürünün mevcut olduğunu söylediler.
Daha sonra havale yoluyla ürünün ücretini yolladım ve siparişi verdim. Bir hafta sonra gelen ürün sipariş verdiğimiz ürün değildi. İletişim sağladığımızda hatanın onlardan kaynaklı olduğunu ve değişim için iade yapılmasını söyledi. Bizde iadeyi gerçekleştirdik.
Doğru ürünün ne zaman kargolanacağını sorduğumuzda herhangi bir açıklama yapmadan geri IBAN numarasını istediler ve ücret iadesi yapacaklarını söylediler. Ama iade edilen ürün teslim edildiği halde para iadesini gerçekleştirmediler. Bir an önce bu mağduriyetin giderilmesini istiyorum...

Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

03 Kasım 2023 19:01
Özlem sonuçtan memnun

01 Ağustos 2024 15:50

27 Temmuz 2023 20:23
Yasemin sonucu yetersiz buldu

09 Ocak 2025 19:46

31 Ağustos 2023 22:01
Lux.moda.butik (Instagram) Lux. Moda. Butik Verdiğim Siparişi Yanlış Gönderdi Para İadesi Yapmadı