Melis sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Para Çekme İşlemlerinde Sürekli Engeller

04 Aralık 2024 13:00

Hükümdar Bet, para çekme işlemini gerçekleştirmiyor. Dünden beri ilk önce havale ile çekim yapmamı istediler. Kripto para ile ilgili sorun olduğunu söylediler, sonra havale ile çekim yapayım dedim, onda da güncelleme var dediler. 2 saat sürecek güncelleme sabah 8 oldu. Sonra saat 1'de tekrar çekim talebi vermek istedim, izin vermiyorlar. Dünden beri oyalayıp duruyorlar.

12 Aralık 2024 17:06

Hükümdar bet sitesi kazancımı ödemiyor hiçbir gerekçe göstermiyorlar ödeme sistemi güncelleniyor diyorlar 1 haftan uzun süredir çekim yapamıyorum mağdurum başka arkadaşlar mağdur yaşamasın site ödeme yapamıyor site el değiştiriyor galiba

05 Aralık 2024 21:37

Hükümdar bet ödeme yapmıyor küçük miktar çekim yapan üyelerin bakiyeleri ödeniyor büyük miktar çekmek isteyen üyelere ödeme yapılmıyor

05 Aralık 2024 16:04

05 Aralık 2024 16:00

Hükümdar bet sitesine yatırım yağıp spor bahsi aldım herhangi bir Bonus kullanmadım kazancımı çekmek istedim önce kripto çekim bakımda denildi sonra havale çekerim dedim WP biri aradı ödeme yönetimi güncelleşiyor yarın yatıracağız dedi yine para çekme işlemi gerçekleştirmedim anladığım paraları yok 2-3 kartı kar yakalayanın parasına el koyuyorlar bu sitede riske girmeyin bu arada küçük miktarları ödemeye devam ediyorlar

04 Aralık 2024 22:18

Hükümdar bet sitesi kazancımı ödememek için beni sürekli oyaladı ilk önce kripto çekmek istedim bakımda dediler sonra havale istedim oda bakımda dediler canlı destek beni blockladı WP biri yazdı ödeyeceğiz şikayeti kaldırın diye sonra beni tehdit etti şikayetimi kaldırmazsam diye aynı anda başka birinin parası ödendi

04 Aralık 2024 20:45

04 Aralık 20:44 Hükümdar bet sitesinden kazanç sağladım çekim talebi verdim önce kripto bakımda 1 kaç saate düzelir havale çekin dediler sonra havale ile çekmek istedim oda bakımda dediler yarın düzelir dediler gün içinde düzelmedi WP biri yazdı peyder pet ödeyelim dediler yine ödemediler şikayet anladım ki yüksek miktarları ödeyemiyorlar WP bana yazan kişi beni CİMER'e şikayet etmekle tehdit etti bu siteye dikkat edn sonra yazdıklarını sildi ss leri bırakıyorum

04 Aralık 2024 20:44

04 Aralık 2024 13:01

Teşekkürler

06 Aralık 2024 19:09

Markaya ilgisi için teşekkür ederim sorunum çözüldü

29 Aralık 2024 18:55
Hükümdar Bet'te Para Çekme Çilesi
Maria sonuçtan hiç memnun değil

Maria
27 Şubat 2024 00:37

Mahsun
25 Temmuz 2024 02:45
Asel sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

05 Şubat 2024 12:58
"Teşekkür ederim. Çekim talebim hesabıma ulaşmıştır. Herhangi bir sorun kalmadı."