Hugo Boss Atasun Garantiye Verdiğim Gözlüğü Habersiz İmha Etti Ve Mağdur Etti.

Abdullah
01 Ağustos 2023 12:26

12.08.2021 tarihinde "https://www.atasunoptik.com.tr" internet sitesi üzerinden Hugo Boss 0925/s 807 52 marka güneş gözlüğünü satın aldım. Üründe meydana gelen deforme sonucunda Atasun Armada AVM/Ankara mağazasına garanti kapsamında teslim ettim. Bir süre sonra Atasun Optik tarafından; “Değerli Müşterimiz, garanti değişim talebiniz onaylanmıştır. Ankara Armada AVM mağazamızı ziyaret edebilirsiniz.” şeklinde mesaj geldi ve ürünün yenisini almak üzere mağazaya gittim. Mağaza yetkilisi tarafından; “Ürünün garanti kapsamına girdiği ancak aynı ürünün üretimin sona erdiği ve stoklarda da aynı ürünün bulunmadığı, bu nedenle satın almış ürüne muadil bir ürün alabileceğimi, yeni alacağım ürünün fiyatının daha önce satın almış olduğum üründen fazla olması durumunda tarafımca karşılanması gerektiği” şeklinde bilgi verildi. Mağazada diğer gözlükleri incelediğimde muadil gözlüklerin fiyatlarının enflasyon ve dolar endeksli olarak çok fazla oranda arttığını gördüm. Bu miktarları karşılayamayacağım için gözlüğümü geri istedim ve bana gözlüğümün üretici firma tarafından ayıplı olduğunun tespit edildiği ve bu nedenle gözlüğün imha edildiğini söylediler. Hiçbir şekilde onayım alınmadan, bilgi verilmeden bu işlem yapıldı. Tüketici Hakem Heyeti'ne olay sonrasında başvurumu yaptım ancak henüz bir cevap alamadım. Ürünün parasını iade edeceklerini söylüyorlar ancak aldığım zamanki ürün parası ile şu an bir ürün alamıyorum. Büyük mağduriyet yaşattı bana Atasun firması.

22 Mayıs 2023 17:02

03 Ekim 2023 19:50
Erdinc sonuçtan hiç memnun değil

Erdinc
29 Mayıs 2023 14:31
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Hugo Boss Atasun Optik Lehim Yerinden Kırılan Gözlük Çerçevesini Garanti Kapsamı

17 Haziran 2023 13:54