Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Hpsystems Ekskavatör Teslimatında Büyük Sorunlar Ve Ekstra Maliyetler

Hpsystems Ekskavatör Teslimatında Büyük Sorunlar Ve Ekstra Maliyetler
21 Temmuz 2024 00:11

05.12.2023 tarihinde 4 tonluk ekskavatör alımı için Hpsistem şirketi ile anlaşma yaptım. Ekstradan kurt ağzı ve hızlı değiştirici alımı da dahil edildi. Ürün 45-60 gün içerisinde teslim edilecekti. Ancak ürün 95 gün sonra sadece gövde olarak İnegöl'de teslim edildi. Ekskavatörün iki parça kolu ve kovası Konya'ya gitmiş. Ekskavatörü kamyondan vinç ile indirmek zorunda kaldım ve 3.000 TL vinç bedeli ödedim. Şayet ekskavatör kollu olarak gelmiş olsaydı kamyondan kendisi inebilirdi. Beş gün sonra kol ve kova geldi. Montajı yapıldı, ancak kolda hızlı değiştirici ve kurt ağzı için olması gereken tesisat yapılmamış. (Çinli unutmuş! ) a. O. Ş., hızlı değiştiricinin ikmalinin olamayacağını ancak kurt ağzı için Çin'e sipariş verildiğini ve 30 günde teslim edileceğini beyan etti. Üzerinden 60 gün geçti ve kurt ağzını kargo ile İnegöl'e göndermişler. Bana bilgi dahi vermediler. Oysa ödeme için her gün 3-4 defa aranıyordum. Israrım üzerine İnegöl servisini gönderdiler. Kolda tesisat olmadığı için servis kurt ağzını montaj edemedi. Kurt ağzı ve hızlı değiştirici için ekstradan ödediğim 1300 dolar ve 3000 TL vinç kiralama bedelini talep ettiğimde, 1300 doları her gün 5 defa arayarak 10 Temmuz günü ancak alabildim. A. O. Ş., 3000 TL'yi önce ödeyeceğini beyan etmesine rağmen, kendi hataları yüzünden ödediğim bu bedeli ödemeyeceğini beyan ederek telefonumu rehberinden sildi. Benim için söz her şeyin önündedir. Söz namustur deriz. İtibarın bedeli olmamalıdır. Ürünü alıncaya kadar olan diyaloğun üç kuruş için nasıl değiştiğini gördüm.

Kurt Karavan İzmir Ödemeleri İnkar Ediyor

21 Temmuz 2024 18:13
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Areteas Karavan Giresun Firması Pişman Etti

03 Ağustos 2023 00:41