HP Omen 16'nın Kronik Ekran Sorunu

06 Ekim 2024 19:51

HP Omen 16 laptopum oyun oynarken veya ısınınca ekran kapanıp açılıyor. Oyun sesleri geliyor ama ekranda herhangi bir görüntü yok, siyah ekran duruyor. Bilgisayar soğuduğunda sorun gidiyor. Galiba tüm HP'lerde kronik bir sorun bu. Bilgisayarı alalı henüz 8 ay oldu. Sürücüler vs. Güncel durumda. Bu kadar yeni bir bilgisayar için neden garanti süreci bekleyip bilgisayarsız kalayım? Garantiye gitse de ana kart değişiyor. Sorun bir süre sonra tekrarlıyormuş.

07 Ekim 2024 16:39 (Şikayetten 20 saat sonra)
22 Ekim 2024 08:53

Cihazı garantiye gönderdim, cihaz için güncelleme yapılmıştır şeklinde dalga geçerek geri geldi cihaz ve problem aynı şekilde devam ediyor. Hardacadığınız vakte yazık bilgisayara ihtiyacım var ve günlerce garanti süreci bekledim sorun yapılmadan geri gönderilmiş.

Ozan
Ozan
Benzer Şikayeti Var

Hocam bu modellerde kronik sensör problemi var. Bilgisayarın içini açıp mavi ince bir kabloyu söktüğünüzde problem ortadan kalkıyor ama bu sefer de cihaz ekranı kapatınca uyku moduna geçmiyor. İnternette sorun için "Omen 16 kronik sorunları" şeklinde arama yapabilirsiniz

İbrahim
İbrahim

Bu sorunu HP victus bilgisayarım a yasıyorum ve güç planından kapak kapanınca uyku modunu kapadım yani o sensör gibi işlevleri yapmaması için ama hala aynı illaki o kablo yu çıkarmam mi gerekiyor

Mert
27 Ekim 2024 13:30