Hotpoint Indesit Çamaşır Makinesi Arızalı

01 Ağustos 2023 20:15

Ariston çamaşır makinesi için Ankara şemsettin günaltay caddesindeki yetkili servisi aramıştık. H20 hata kodu veriyordu. Ana kartı değişecek dediler ve değiştirdiler. Kalitesiz akım koruma prizi ile beraber 1200-1300 civarı para verdik. İnternette 50 liraya satılan prizi bize 150 liraya satmaya çalıştılar. Sonra 100 liraya verdiler. 2 gün sonra tabii ki bozuldu. Hadi priz neyse. "ben 20 yıldır bu işi yapıyorum." deyip makineyi tamir edemediler. Hatta bozuk olduğunu da kabul etmediler ve bize yalan söylüyormuş gibi davrandılar. Aylarca "gelip makineye bakacağız." deyip gelmediler, bizi oyaladılar. Gelince de "makinenin sorunu yok." dediler. Aylarca oyaladılar.

Son birkaç sefer geldiklerinde de durmadan trip atıp durdular. Durmadan merdivenleri çıka çıka yorulmuşlar. Sanki biz keyfimizden çağırdık beyefendileri. Hayatımda aldığım en kötü hizmet. Makine hala bozuk ama bir daha asla aramam. Ariston markasını temsil ettikleri için üzülüyorum. Bu yazdıklarım Ariston markasını, yetkili servis bayisini ya da yetkili servis çalışanlarını kötüleme, karalama amacı içermemektedir. Sadece yaşadıklarımı, tecrübelerimi diğer müşterilerle paylaşma amacıyla yazıyorum. Saygılar.

26 Eylül 2023 02:43
Ariston Hotpoint Çamaşır Makinesi Vestel Servisine
İsa sonuçtan hiç memnun değil

İsa
18 Mart 2024 11:51

10 Mayıs 2024 15:09
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2023 20:30
Arçelik Marka Türk, Parça Yok...
Arçelik Marka Türk, Parça Yok...