Hotpoint Indesit Ariston Servisi Aldatmacası

18 Kasım 2023 18:12

Düzce ilinde Ariston yetkili servisi bulmak için Google üzerinde annem arama yaptığında karşısına Düzce Bölge Pınar Servisi adında bir reklam çıkmış ve bu reklamda belirtilen 0542********81 numaralı hattı aramış. Bu numarada kendisini Ariston servisi olarak tanıtan kişi adrese servis elemanı göndermiştir. Eve gelen servis elemanları çamaşır makinesini almış fakat makbuz vermemişler. 2 3 gündür kendilerini aramıza rağmen her gün makineyi yarın teslim edeceğiz şeklinde yalanlar söylemekteler. Google üzerinde yaptığım araştırma sonucunda böyle bir firma bulamadım sadece M***** A** C**** adına kayıtlı bir reklamdan ibaret olduklarını gördüm. Bu kendisini Ariston servisi olarak tanıtan kişiler henüz çamaşır makinemizi teslim etmediler. Bir kandırılma durumu olduğunu düşünüyoruz.

Neşe sonuçtan çok memnun

Arçelik Servisinden Yetersiz Hizmet ve İlgisizlik

Neşe
20 Ağustos 2024 19:04
"Şikayetim üzerine bana ulaşmış olan ismini hatırlamadığım hanım efendiye teşekkürlerimi iletiyorum buradan. Kendisi dönüş sağladığında oldukça anlayışlı ve çözüm odaklıydı. Sürecin takibinin yapılacağını ve en kısa sürede çözüme kavuşturacağını söyledi. Gelecek olan servisle de bir görüşme sağladı sanırım. Yetkili servisten Mert isimli genç arkadaş geldi. Videoya bakıp direk sıkıntıyı anladı. Amortisörlerin değişmesi gerektiğini söyledi. Makineyi fiziki olarak da çalıştırmadan kontrol ettiğinde sesin kaynağını bulup bize de dinletti. Parça temini yaptıktan sonrasında değişime geleceğini söyledi ve bu süreç uzamadan geldi bugün. Değişen parçaları gördük gerçekten sorunun ondan olduğunu anladık. Daha önceki gelen arkadaş nasıl oldu da çamaşır atmayla ilgili sorun olup makinede sorun olmadığını söyledi anlayamıyorum açıkçası. Sonrasında yıkama yaptık ve öyle bir ses çıkmadı makine gayet eskisi gibi çalışıyor. Buradan çağrı merkezinden bana ulaşıp sorunumla ilgilenen hanım efendiye ve yetkili servisten gelen mert beye çok teşekkür ediyorum. Hızlı bir aksiyon alındı sorunum çözüldü"
İlker sonuçtan memnun

İlker
31 Temmuz 2023 13:49
"İlginize teşekkürler büyük bir firmaya da bu yakışırdı"

Hotpoint Indesit Çamaşır Makinesi Kapak Kilitlenmesi

İbrahim