Ridvan sonuçtan memnun

Hotiç Ayakkabı İade Süresi Yalanı

Hotiç Ayakkabı İade Süresi Yalanı
11 Mart 2024 21:26
Ridvan'ın Teşekkür Mesajı
“Arayan müşteri temsilcisinin yaklaşımı ve yardımları için teşekkür ederim. Ayrıca mağazada ayakkabı seçiminde yardımcı olan bayan'a ve elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışan Birol Bey'e teşekkür ederim. Mağazanın işletmeciliğinden ve süreçte yardımcı olmayan Müdür'den Talha'dan ve Muhammet'ten memnun değilim”

Hotiç Manavgat Novamall mağazasından 02/03/2024 tarihinde 2 adet ayakkabı aldım. (ek'te faturada detayları mevcut) Ayakkabının bir tanesini 02/03 tarihinde teslim aldım mağazadan fakat diğerinin numarası olmadığından depodan isteyeceklerini ilettiler. 11/03 Tarihinde mağazadan aldığım ayakkabıyı da geri götürerek ihtiyacımın kalmadığını beklemeye vaktim olmadığını söyledim. Kasadaki bayan kontrol ettiğinde ayakkabının diğerinin de 2 gün önce geldiğini fakat aramayı unuttuklarını söyledi. İlk önce hediye çeki vermeyi teklif ettiler fakat ihtiyacımın olmadığını belirttim sonra isim-soy isim ve IBAN bilgisi almak istediler müdürlerinden onay almaları gerektiğini söylediler. Tamam bekliyorum dedim çarşamba gelebilir misiniz denildi hayır dedim sonra iade süresinin geçtiğini söylediler. (Güldüm ve iade süresinin 7 gün olmadığını öyle olsa bile ayakkabının diğerini bana teslim bile edemediniz! ) Müdürlerini aradılar müdür de hediye çeki teklif etti kabul etmeyince sistem iade yapmıyor yalanı ortaya çıktı. Şikayet kaydı oluştururum deyip mağazadan çıktım. 5 dakika sonra mağaza çalışanı B**** Bey beni aradı şikayet oluşturmadan bir başka müdürü arayacağım onay için dedi T**** diye birini aradı o da olmadı M******* diye birini aradı ikisi de iadeyi kabul etmedi. Ayakkabıları bana geri verdiler fakat ben sadece kendi getirdiğim ayakkabıyı alıp evime döndüm. Kısacası iade almamak için direndiler yalanlar söylediler! Şikayet dikkate alınmazsa da 6502 sayılı kanunun bana yetkiye dayanarak Tüketici Mahkemelerine gideceğim :)

Ridvan
Ridvan
13 Mart 2024 13:16

30 Mayıs 2024 09:13 (Şikayetten 2 ay sonra)

Değerli Müşterimiz, Hotiç ailesi olarak göstermiş olduğunuz ilgi ve geri bildiriminizin bizler için çok değerli olduğunu bilmenizi isteriz. Değerli vaktinizi ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Hotiç

25 Ocak 2024 13:06
Ali sonuçtan çok memnun

23 Kasım 2024 23:08
"Ece Hanıma ilgisi nedeni ile teşekkür ederim."

18 Aralık 2023 16:53
Hotiç Para İadesi Yanlışlığı