Hostelworld.com Hotel Word Den Rezervasyon

Hostelworld.com Hotel Word Den Rezervasyon
12 Mayıs 2024 14:56

11.05.2024 tarihinde Google üzerinden Trabzon Maçka da otel araştırıyordum, hostel word üzerinden Macar taşı Otel (Trabzon) de indirimli bir oda buldum ve hostel word un resmi sitesi üzerinden 3 Temmuz 2024 giriş 4 Temmuz 2024 çıkış olacak şekilde rezervasyon adımlarını tamamladım. Hostel word un rezervasyon için ön ödeme şeklinde aldığı meblağı kredi kartımla ödedim ve hesabından bu ödeme çıktı. Mailine hem ödeme yaptığıma dair hem de bu tarihlerde Macar taşı otelde tercih etmiş olduğum odanın bilgileri mail olarak tarafıma geldi.
12 Mayıs 2024 de teyit amaçlı otelin WP numarasına mesaj attım ve rezervasyon numaramı bildirerek durumu özetledim. Sistemlerine düşmediğini söyledi. Ve odayı ne kadara tuttuğumun bilgisini istediler ben de WP iletişim hattına bilgileri gönderdim. Böyle bir tutarda ve o tarihlerde böyle bir odalarının olmadığını söylediler.
Şimdi soruyorum dünya genelinde ve Türkiye de aktif olarak kullanılan hostel word aracılığı ile rezerve ettiğim ve bir miktar ödemesini yaptığım bu odayı ben rezerve ettim mi? Etmedim mi? Eğer ettiysem otel neden sisteminde göremiyor? Eğer etmediysek hostel word benden neyin ücretini aldı ve bana Macar taşında 3 Temmuz da konaklaya bileceğime dair bilgilendirme onay mailini gönderdi?
Yoksa otelin indirimden hoşnut olmayıp bana hizmet vermemek için söylemiş olduğu yanlış bir beyan mi?
Bu konuda acilen hostel word ya da Macar taşı otelden geri dönüş beklemekteyim.

Derya sonuçtan hiç memnun değil

03 Mayıs 2024 16:54
Assos Dionysos Hotel Assos Dionysos Hatalı Fiyat
Recep sonuçtan hiç memnun değil

04 Ağustos 2023 11:55

26 Temmuz 2023 10:47