Ömer sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2024 11:33

Hoover hf 5b2s1px-17 b 10 programlı model bulaşık makinesi aldık, 5 gün oldu. Kurulalı o günden beri müşteri hizmetleri ve kuran servisle iletişime geçmeye başladık. Günlük 5 kere arayıp 'kurutmuyor' dememe rağmen servis sadece 'yoğun programı kullanın' diyor, diğerlerinde kurutmaz diyor.

Öyle yaptık, yine ıslak. Müşteri hizmetleri 'parlatıcı ayarını 6 yapın' dedi. Öyle yaptık. Yok yok efendim, 'stop ettiği andan itibaren 15-20 dakika sonra açın' dedi. Biz akşam gece 23'te stop eden cihazı sabah 11'de açtığımızda aynı sorun. Kesinlikle bu cihaz kusurlu, değişimini talep ediyorum. Zaten gelen servis bilgisi sıfır, cihazı ambalajından çıkarıp yerine koydu, gitti.

Cihaz hakkında hiçbir bilgiye sahip değildi. Ben birkaç soru sorduğumda 'bu yeni model, ilk defa kuruyorum, bilgim yok' demesi ayrı bir garip olay. Acil çözüm sağlansın. Sizin yüzünüzden eşimle kavga ettik. 'yok dizilişinde hata var' vs. Vs. Ta ki ben koyana kadar. Bundan önce bende Bosch vardı, hiçbir sorunum yoktu. Model yükseltelim dedik, başımıza iş açtık.

29 Temmuz 2024 09:04 (Şikayetten 21 saat sonra)
30 Temmuz 2024 20:29

Servisine eğitim vermeyen bir markadan ne beklene bilir ki servis elemanı beni arıyor bu makinenin üretimi böyle yapacak bişi yok diyor böyle bir saçmalık mı var tenezzül etmeyip evime gelip cihaza bakmıyor telefonda bu cihaz böyle kapağı açın 2 saat havalandırın diyor bu çamaşır makinesi mi kıyafet mi asıp kuruta caz

15 Ağustos 2024 23:56
bosanmak-isteyenlerin-ilaci-hoover-2.jpg

Serviste 10 gün yatıp getirdiler değişim talebi iptal edilmiş fabrikadan servis sağ olsun 10 günlük cihazı çöpe çevirmiş her yerinde çizikler soyulmalar var ilgilenen yok keşke 2. El alsaydım bunlara bulaşmasaydım kesinlikle ilgilenen yok paranızı çöpe atıp almayı inanın 20 günlük cihazı yarı fiyatına vermeye çalışıyorum alan yok sırf bu yüzden ek garanti yapmayacağım çünkü bir anlamı yok

26 Kasım 2024 00:19

Maalesef kaç ay oldu uğraşalı hem servisle hem müşteri hizmetleri ile sonuç aynı ne makine düzeldi ne servis işi çözebildi ne malının ayıbını üstlenen Anlayacağınız paranızı çöpe atıp bu markayı almayın

Fatih

Hayır Antalya da değilim doğrusu alma fikrimden de caydım. Tek mağdur siz değilsiniz ve genel anlamda servis sorunu yaşandığı bir gerçek

Fatih

Başınıza gelenlere çok üzüldüm. Bu makineyi sipariş etmek üzereydim ama servis işi beni biraz düşündürdü araştırma yapayım derken sizin mağduriyetinizi gördüm. Sorununuz çözüldü mü merak ettim. Almak için çok daha doğru karar vermem gerekir anlaşılan. Paylaşım için teşekkürler

Ömer

Merhaba hayır kesinlikle mağduriyetim giderilmedi satamıyorumda kaderimize boyun eğdik Antalya da iseniz size yarı fiyatına verebilirim +3 tık garanti de uzattım yapmaz olaydım

Kurtuluş
08 Mart 2025 05:24
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Ercan
01 Temmuz 2023 12:24
Ömür sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Servis Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Ömür