Honor Jiroskop Desteği Yok

12 Temmuz 2023 08:28

Honor Pad 8 isimli cihazı PUBG vb. Oyunlar oynamak için aldım ancak oyuna giriş yaptığımda jiroskop Desteği olmadığını fark ettim. Bu seviyedeki bir cihazda jiroskop Desteği olmaması çok üzücü lütfen bir güncelleme veya başka bir şekilde bu sorunu çözün.

Bu cihazlara performans ve özellikleri için para veriyoruz ayrıca işlemcisi de snapdragon 680 Di galiba oyun için üretilmiş! Her neyse bu sorunu düzeltin yoksa bu derece güzel bir cihazı iade etmek ve farklı markaları tercih etmek zorunda kalacağım.

Erdem
Erdem

Ben Honorpad x9 aldım cihazda jiroskop desteği yok lütfen ekbir cihaz var mıdır

Sefer
Sefer

Senin hatan bu knk ve ayrıca bu yazlım değil bunu güncelleme çözemez çünkü jiro donanım segmentine girer ve cihazın donanım özellikleri kısmında illa yazar ona göre almalısın cihazın bir sorunu yok senin hatan var Ayrıca tabletlerde jiro olmaz sadece telefon larda olur

Ali
Ali

Tablette jiroskop olmaz mı ne anlatıyorsun kankacım İpadım var jiroskop var Samsung ve Xiaomi cihazlarda da "tablet olanlarda" joroskop var ve donanımsal olduğunu biliyorum bu şekilde bir tablette jiroskop olmaması büyük eksiklik

Berat sonuçtan hiç memnun değil

Honor Pad 8 İçin Güncelleme Desteği Sorunu Yaşanıyor

Berat