Canan sonuçtan hiç memnun değil

Honda Activa 125: Yeni Motorun Sürekli Çalışmama Sorunu

Honda Activa 125: Yeni Motorun Sürekli Çalışmama Sorunu
Canan
26 Aralık 2024 22:08

26.10.2024 tarihinde Honda Nish Motor Yetkili servisten almış olduğum 2024 model Activa 125 motor 2 hafta sonra zorlanarak çalışmaya başladı. Yetkili servise durumu ilettim 26.11.2024 tarihinde motor adresimden araç ile teslim alındı. Motoru çalışır durumda 30.11.2024 tarihinde teslim aldım. 1.12.2024 tarihinde motoru çalıştırdım, ancak 1 günlük aradan sonra 3.12.2024 tarihinde motor yine çalışmadı. Motoru satın aldıktan sonra 2. Kez aynı sorunla servise gitti. Motoru teslim almaya gittiğimde motor yine çalışmadı kontak kapanır kapanmaz motor çalışmıyor garanti kapsamında akü değişimi yapılması gerekirken 2 ay içinde 58 km kullanıldığı için kullanıcı hatası nedeniyle talebin Honda Türkiye tarafından reddedildiği tarafıma bildirildi. 2 yıllık Garanti kapsamında ve Honda kalitesine güvenerek alınan sıfır motorun 2 ay içinde 2 sefer servise gitmesi çalışmaması nedeniyle motorun kullanılamaması nasıl olur da kullanıcı hatası oluyor? Honda markasına güvendik sıfır motor aldık. Başımıza bu geldi Çin malı ikinci el bir motor alsam bundan iyiydi tam bir pişmanlık örneği. Depoda bekletilmiş aküsü bitmiş motorları kampanya yapıp satıyorlar. 2 yıl garanti de satış pazarlama tekniği lazım olduğunda kullanıcı hatası diye garanti dışı bırakılıyor.

profile profile

11 Şubat 2025 13:22
Can sonuçtan çok memnun

Honda SH125i'nin Anahtarsız Çalışma Sistemi Arızası

10 Nisan 2025 09:36
"Bulunduğum bölgede taksi durağı, zili gibi sinyal kesici parazitler kumanda sinyalini baskılamış. Serviste motor çalıştı. Ne tamir, ne garanti mevzu değildi. Ancak ona rağmen çekici ücreti almadılar. Çok teşekkür ederim yardımcı olan, özverili davranan Ataberk Plaza Antalya ve Honda Türkiye yetkililerine."
#E

Honda Forza Motosikletimdeki Motor Takozu Sorununa Garanti Desteği Verilmemesi

Necmi
17 Temmuz 2025 02:25
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Honda Forza 250'nin Şanzıman Sorunları Ve Garanti Problemleri

Fatih