Onur sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2024 20:11

Homend'den 08.07.2022 tarihinde almış olduğum 2603H kodlu çelik narenciye sıkacağımın parçası kırıldığı için 22.05.2024 tarihinde ürünü merkez servise iletmesi için bıraktım. 20 iş günü geçmesine rağmen tarafıma cevap gelmedi. 26.06.2024 tarihinde tarafıma SRV-70320-B2T6D numaralı servis kaydı ile ürünün tamirinin yapılamadığı, benzer özelliklerde başka bir ürünün de bulunmadığı için ücret iadesine karar verdiler. Homend'in sitesinde 2603H kodlu aynı ürünün satışta ve stoklarında olduğunu gördüm. Servis çalışanına bu durumu söylediğimde 'servis stokları ile satış stoklarının farklı olduğunu, ürünün satışta olsa bile servis stoklarında olmadığı için aynı ürünün gönderilemeyeceği, almış olduğum zamandaki fatura tutarını ödeyeceklerini' öğrendim. Stoktaki ürünün şu anki satış fiyatı: 1999 TL. Benim zamanında aldığım ürünün fiyatı: 511 TL. Bana ya güncel fiyatının ödenmesini ya da aynı ürünün gönderilmesi için gereğinin yapılmasını arz ederim.

Nadir

Parçanı duruyormu acaba yedek parça lazım karşılıyorsa benimkini satın alabilirim

İbrahim
17 Kasım 2023 13:02

Youtube
27 Aralık 2024 16:23
Çetin sonuçtan hiç memnun değil

Siparişin Teslim Edilmemesi Ve Para İadesinde Gecikme

Çetin