Hobby Şampuan Isırgan Özlü

Yonca
01 Şubat 2024 16:18

Merhaba ben dün akşam duşa girdim ve Hobby markasının ısırgan özlü şampuanını kullandım. Her şey yolunda gidiyordu ama duştan birkaç saat sonra ensem kaşınmaya başladı. Önemsemedim ve günlük rutinime devam ettim. Bu kaşıntı daha çok çoğaldı. Annemden bakmasını fotoğraf çekmesini rica ettim ve kabarık kırmızı lekeler vardı sinek ısırığı gibi. Sivilce de değil kesinlikle. Şu an kaşıntıdan duramıyorum ve bu boynuma doğru da yayılmak üzere. Markadan cidden çok çok şikayetçiyim. Alerjen içeriyorsa neden bunu belirtmediniz veya satışa koydunuz anlamıyorum. Mağdur oldum kesinlikle başka ürün de istemiyorum bu markayı asla kullanmam bir daha.

01 Şubat 2024 16:24 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Merhaba, öncelik ile çok geçmiş olsun. Ürünü kimyagerlerimiz inceledikten sonra tarafınıza dönüş yapalım iyi günler.

Zafer
Zafer

Arkadaşlar ben bugüne kadar ünlü markalar dışında şampuan kullanmadım, Bir gün market alışverişi esnasında 1 litrelik Hobby keratinli şampuanı görüp de denemek istedim, Satın alıp kullandıktan sonra çok memnun kaldım banyoda her çeşit şampuan olmasına rağmen ben sadece Hobby şampuanı kullandım, Şampuanım bitti tekrar almak istedim sizin olumsuz yorumlarınızı görünce bende korktuğum için alamadım, Şimdi alsam mı almasammı bilemiyorum.

Mihriban sonuçtan hiç memnun değil

Mihriban
18 Ocak 2025 22:17