Hisse Robotu Fnd X Sistemi

Hisse Robotu Fnd X Sistemi
12 Ocak 2024 05:39

İlk etapta Play Store'a güvenerek telefonuma indirdiğim yazılımını (Erfa Sigorta Aracılık Hizmetleri) tarafından sunulan 'Hisse Robotu' adlı uygulamayı indirip, benimle hemen iletişime geçtiler ve hemen Maxsoftlab tarafından sunulan 'Finde Re X Trader' adlı uygulama üzerinden işlem başlattılar. 22.12.2023 tarihinde ilk yatırdığım tutar 7 bin 704 TL idi. Üzerime kurdukları baskıyla kredi kullanıp dediklerini yaptım. 28.12.2023 tarihinde toplam 115 bin 300 TL'ye ulaştı. Hayali olarak verdikleri bonusla hemen bir kazanç göstererek bakiyem 190 bin 500 TL oldu. Çekim talebinde bulununca 'Stop oldun, bakiyen sıfırlandı, yanlış işlem açıp zarara girdin, ama ben sizin işlemi sigortaladım. Eğer tekrar 110 bin gibi bir tutarı hesabınıza yatırırsanız, zararla kapatılan bu işlemleri kara dönüştürüp stop olan bakiyenizi eski haline döndürebilirim' diyerek beni ikna etmeye çalıştılar. Ancak ben mümkün olmadığını söyledim. Kod adları (O**A**) ve (t** ç***) olan kişiler ve (0212 706 1047) bu numaradan arayarak O**A** ismindeki şahıs 'Hadi git şimdi intihar et' diyerek telefonu yüzüme kapattı. Bu nasıl bu kadar rahat davranıyor, anlayamıyorum. Play Store, bizim güvenliğimizi tehdit eden bu tür firmalara neden öncülük ediyor? Bu ülkenin vatandaşı olarak yıllardır bu gibi olaylarla mağdur oluyoruz. Şimdi bu mağduriyetim ne olacak, kim ödeyecek? Bahsedilen firmalar global çapta basit bir haksızlık yapmıyorlar.

Şükrü
Şükrü

Merhaba özge hanım bir çözüme vardınızmı iletişim kurmak isterseniz [email protected]

Turan sonuçtan hiç memnun değil

Kişisel Bilgilerimin İzinsiz Paylaşılması Ve Güvenlik Endişesi

20 Ekim 2025 19:48
kisisel-bilgilerimin-izinsiz-paylasilmasi-ve-guvenlik-endisesi-1.jpg
Fatih sonuçtan çok memnun

22 Kasım 2024 09:59
"Hızlı ve tatmin edici geri bildirim için teşekkürler"